funderingsonderzoek

Funderingsonderzoek in Rotterdam? Wij regelen het voor u!

Controleren of de fundering van een gebouw nog wel goed is? Laat een funderingsonderzoek uitvoeren door Bouw Techno Keuring.

Bouw Techno Keuring is een bedrijf in Hellevoetsluis dat gespecialiseerd is in bouwkundige keuringen. Hellevoetsluis ligt onder de rook van Rotterdam. Een van de diensten is een funderingsonderzoek. Een funderingsinspectie bedraagt 595 euro (excl. btw). Wij adviseren de meeste mensen om daarmee te beginnen. Er wordt dan gekeken naar scheuren en daarnaast analyseren onze specialisten hoe oud deze scheuren zijn. Verder kijken we naar scheefstand en zichtbare zetting.

Als bij een visueel onderzoek blijkt dat er meer aan de hand is, kan onze specialist een uitgebreid funderingsonderzoek adviseren. Bij zo’n funderingsonderzoek wordt bouwkundige informatie verzameld (gemeentearchief) en inspecteren we het pand en de bodemopbouw. Daarnaast worden houtmonsters in het lab onderzocht. Uit zo’n onderzoek kan naar voren komen dat de fundering hersteld moet worden. Bouw Techno Keuring kan u in contact laten komen met bedrijven die gespecialiseerd zijn in funderingsherstel.

Geïnteresseerd in een funderingsonderzoek in Rotterdam? Vul het keuringsformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Een eerste funderingsonderzoek in Rotterdam kan vaak al binnen enkele werkdagen worden uitgevoerd. Als blijkt dat er een uitgebreid funderingsonderzoek nodig is, plannen we dit zo spoedig mogelijk in, zodat u snel zekerheid hebt.

Heeft u vragen? Neem contact op met de klantenservice van Bouw Techno Keuring!