Bouwkundig ingenieursbureau

icoon vinkje Bijna 30 jaar ervaring
icoon vinkje Onafhankelijk ingenieursbureau
icoon vinkje Keuringen vanaf € 319,-

Een bouwtechnische keuring door een specialist

bouw-techno-keuring-4

Bouw Techno Keuring Nederland in Hellevoetsluis is een onafhankelijk engineersbureau met ervaren specialisten op het gebied van bouwtechnische keuring. Dankzij onze jarenlange ervaring, sinds 1990, bent u verzekerd van een snelle uitvoering van een bouwkundige keuring. U kunt bij ons terecht als makelaars, gemeentes, advocaten en woningcorporaties, maar ook wanneer u een huis gaat kopen of schade heeft aan uw huis. Onze specialisten uit Hellevoetsluis voeren graag een bouwkundig onderzoek voor u uit om duidelijkheid te creëren. Bent u benieuwd naar de kosten van een bouwkundige keuring door een specialist uit Hellevoetsluis? Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Een bouwtechnische keuring nodig? Vraag in een minuut online aan

Een bouwtechnische keuring is een inspectie van een woning of bedrijfspand door een bouwkundig ingenieur. Een bouwtechnisch onderzoek door ons bedrijf in Hellevoetsluis is een uitgebreid onderzoek waarbij vele elementen worden geïnspecteerd. Denk hierbij aan de fundering, de riolering, de muren, het metselwerk en de elektrische installaties. Met een bouwtechnische keuring voorkomt u onaangename verrassingen. Mankementen, asbest, verborgen gebreken: onze ingenieur spoort dit allemaal voor u op. Na het bouwkundig onderzoek weet u precies wat de bouwkundige staat van het pand is.

Een bouwkundige keuring tegen lage kosten door een specialist uit Hellevoetsluis

Wanneer u de bouwtechnische, ofwel bouwkundige, keuring laat uitvoeren door onze specialisten uit Hellevoetsluis bent u verzekerd van een deskundig en betrouwbaar advies tegen lage kosten. Doordat wij een onafhankelijk bureau zijn, kunnen wij u doortastend advies geven. Schakel onze bouwexpertise in voor een bouwkundig onderzoek en ervaar onder andere de volgende voordelen:

  • 100% onafhankelijke keuring door bouwkundige ingenieurs, al vanaf € 319,-
  • Binnen een dag een digitale rapportage met eventuele gebreken en de kosten om die te herstellen
  • Rapportage volgens de officiële NHG-normen voor de Nationale Hypotheek Garantie
  • Onze bouwtechnische keuring wordt geaccepteerd door vrijwel alle hypotheekverstrekkers
  • Spoedkeuring nodig? Binnen drie dagen is alles voor u geregeld

 

De kosten van een verplicht bouwtechnisch onderzoek

Hypotheekverstrekkers, banken en verzekeraars eisen tegenwoordig dat er een bouwkundige keuring wordt uitgevoerd bij aankoop van een woning. Bij Bouw Techno Keuring Nederland doen we dat tegen een eerlijke, betaalbare prijs. Omdat we een onafhankelijk bureau zijn, hebben we geen schimmige deals met makelaars of hypotheekverstrekkers. Wij zijn een erkend bouwkundig adviesbureau en zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwtechnisch en bouwkundig onderzoek. Wij zijn 100% onafhankelijk en voeren een keuring altijd in uw belang uit. Bekijk de kosten hieronder:

  • Eén-laags appartement tot 300 m³ – vanaf € 319,-
  • Eengezins-tussenwoning tot 400 m³ – vanaf € 329,-
  • Hoek/Twee-onder-een-kap tot 600 m³ – vanaf € 349,-
  • Vrijstaande woning tot 500 m³ – vanaf € 349,-
  • Toeslag voor spoedkeuring – vanaf € 49,-

Vraag online in een minuut een vrijblijvende offerte aan!

Bent u benieuwd wat de exacte kosten zijn voor een bouwtechnisch onderzoek in uw pand? Bij ons zit u nergens aan vast. Vraag binnen een minuut een geheel vrijblijvende offerte aan door ons keuringsformulier in te vullen. Wij zijn actief in een brede regio rondom Rotterdam en verrichten keuringen in onder meer Hellevoetsluis, Spijkenisse, Hoeksche Waard, Goeree-Overflakkee en Vlaardingen. Heeft u vragen over de kosten of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een bouwkundige keuring door een specialist uit Hellevoetsluis? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0181 – 626 533.