Contacteer ons nu!

Bouw Techno Keuring Nederland in Hellevoetsluis is een onafhankelijk ingenieursbureau met ervaren specialisten op het gebied van het uitvoeren van een bouwtechnische keuring. Dankzij onze jarenlange ervaring, sinds 1990, bent u verzekerd van een snelle en deskundige uitvoering van een bouwtechnische keuring. U kunt bij ons niet alleen terecht als makelaar, gemeente en woningcorporatie, maar ook als particulier wanneer u een huis gaat kopen of schade heeft aan uw huis. Onze specialisten voeren graag een bouwtechnisch onderzoek voor u uit en brengen de resultaten uit in een rapport. Bent u benieuwd wat een bouwtechnisch onderzoek door ons inhoudt? Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Een bouwtechnische keuring

nodig? Vraag deze in een minuut online aan

Een bouwtechnische keuring van een woning of bedrijfspand door een van onze bouwkundig ingenieurs. Zo’n bouwtechnische keuring is een uitgebreid onderzoek waarbij vele elementen worden geïnspecteerd en de uitslag wordt vastgelegd in een rapport. Denk hierbij aan de fundering, de riolering, de muren, het metselwerk en de elektrische installaties. Met een bouwtechnische keuring voorkomt u onaangename verrassingen. Mankementen, asbest, “verborgen” gebreken: onze ingenieur kan dit voor u in kaart brengen. Na het onderzoek weet u precies wat de bouwkundige staat van het pand is.

Een keuring tegen voordelige tarieven

Wanneer u de bouwtechnische keuring laat uitvoeren door onze specialisten, bent u verzekerd van een deskundig en betrouwbaar advies tegen eerlijke kosten. Doordat wij een onafhankelijk bureau zijn, kunnen wij u doortastend advies geven. Schakel onze bouwexpertise in voor een onderzoek en ervaar onder andere de volgende voordelen:

100% onafhankelijke keuring door bouwkundige ingenieurs.

Binnen een dag een digitale rapportage met eventuele gebreken en de kosten om die te herstellen

Rapportage volgens de officiële NHG-normen voor de Nationale Hypotheek Garantie

Onze bouwtechnische keuring wordt geaccepteerd door vrijwel alle hypotheekverstrekkers

Spoedkeuring nodig? Binnen drie dagen is alles voor u geregeld

De kosten van een bouwtechnisch onderzoek

Hypotheekverstrekkers, banken en verzekeraars eisen tegenwoordig vaak dat er een bouwkundige keuring wordt uitgevoerd bij aankoop van een woning. Bij Bouw Techno Keuring Nederland doen we zo’n opleveringskeuring tegen een eerlijke, betaalbare prijs. Omdat we een onafhankelijk bureau zijn, hebben we geen schimmige deals met makelaars of hypotheekverstrekkers. Wij zijn een erkend bouwtechnisch adviesbureau en zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwtechnisch onderzoek en het opstellen van een rapport hiervan. Wij zijn 100% onafhankelijk en voeren een keuring altijd in uw belang uit.

Bouw-Techno Keuring Nederland BV