Contacteer ons nu!

Home > Bouwtechnisch advies

Bouwtechnisch adviseur

Wilt u professioneel bouwtechnisch advies van een ervaren adviseur? Dat krijgt u bij Bouw Techno Keuring Nederland, ons bouwkundig adviesbureau in Hellevoetsluis. Een duidelijk bouwtechnisch advies is belangrijk wanneer u bijvoorbeeld een woning gaat kopen. Wij geven u graag antwoord op al uw vragen en voorzien u van professioneel bouwadvies. Zo heeft u zekerheid over uw mogelijke aankoop en weet u met onze bouwadviezen nabij Dordrecht zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. Dit doet ons bouwtechnisch adviseur uiteraard geheel onafhankelijk, waardoor ons bouwtechnisch advies van grote toegevoegde waarde is.

Waarom bouwtechnisch advies ontvangen van een ervaren adviseur?

Bij de aankoop of oplevering van een woning is het belangrijk dat u een huis koopt dat bouwtechnisch in orde is. Omdat keuring van de bouwtechnische staat van de woning een specialisme van ons is, helpen wij u hier graag mee en geven we u professioneel bouwadvies. Zo letten wij op verschillende zaken, zoals:

  • De fundering;
  • De dakconstructie;
  • De schoorsteen;
  • Het schilderwerk.

Bouwkundig advies inwinnen bij ons adviesbureau is het meest nuttig tijdens de aankoop van een bestaande woning of net voor de oplevering van uw nieuwbouwwoning. Met onze bouwadviezen voorkomt u een eventuele miskoop. Het voordeel van bouwkundig advies is dat u precies weet welke aspecten van een pand gerepareerd of vervangen moeten worden of op termijn onderhoud behoeven.

Bouw-Techno Keuring Nederland BV