Contacteer ons nu!

Home > Bouwtechnisch advies

Bouwkundig adviesbureau gespecialiseerd in keuringen

Wilt u professioneel bouwtechnisch advies van een ervaren adviseur? Dat krijgt u bij Bouw Techno Keuring Nederland. Een duidelijk bouwtechnisch advies is belangrijk wanneer u bijvoorbeeld een woning gaat kopen. Wij geven u graag antwoord op al uw vragen. Zo heeft u zekerheid over uw mogelijke aankoop en weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. Dit doet ons bouwtechnisch adviseur uiteraard geheel onafhankelijk, waardoor ons bouwtechnisch advies van grote toegevoegde waarde is.

Waarom bouwtechnisch advies van een ervaren adviseur?

Bij de aankoop of oplevering van een woning is het belangrijk dat u een huis koopt dat bouwtechnisch in orde is. Omdat keuring van de bouwtechnische staat van de woning een specialisme van ons is, helpen wij u hier graag mee. Zo letten wij onder andere op

  • de fundering
  • de dakconstructie
  • de schoorsteen
  • het schilderwerk
  • et cetera

Bouwtechnisch advies is het meest nuttig tijdens de aankoop van een bestaande woning of net voor de oplevering van uw nieuwbouwwoning. Hiermee voorkomt u een eventuele miskoop. Het voordeel van bouwtechnisch advies is dat u precies weet welke aspecten van een pand gerepareerd of vervangen moeten worden of op termijn onderhoud behoeven.

Bouw-Techno Keuring Nederland BV