Bouwtechnisch advies

bouwkundige keuringWilt u professioneel bouwtechnisch advies? Dat krijgt u bij Bouw Techno Keuring Nederland. Een duidelijk bouwtechnisch advies is een belangrijk aspect wanneer u een woning gaat kopen. Wij geven u als bouwkundig adviesbureau graag antwoord op al uw vragen. Zo heeft u zekerheid over uw mogelijke aankoop en weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. Dit doen wij uiteraard geheel onafhankelijk, waardoor ons bouwtechnisch advies van grote toegevoegde waarde is.

 

Daarom Bouw Techno Keuring

icoon vinkje Al meer dan 26 jaar ervaring
icoon vinkje Keuringen vanaf € 319,-
icoon vinkje Onafhankelijk bureau


Waarom een bouwtechnisch advies?

Bij de aankoop of oplevering van een woning is het belangrijk dat u een huis koopt dat bouwtechnisch in orde is. Omdat keuring van de bouwtechnische staat van de woning een specialisme van ons is, helpen wij u hier graag mee. Zo letten wij onder andere op

  • de fundering
  • de dakconstructie
  • de schoorsteen
  • het schilderwerk
  • et cetera

Het bouwtechnisch advies geven wij het liefst tijdens de aankoop of net voor de oplevering van uw nieuwbouwwoning. Hiermee voorkomt u een eventuele miskoop. Het voordeel van bouwtechnisch advies is dat u precies weet welke aspecten van een pand op termijn onderhoud behoeven.

Ik wil ook bouwtechnisch advies!

Wilt u ook een bouwtechnisch advies? Neem dan direct contact met ons adviesbureau op. Maak een afspraak of stel uw vragen. Bouw Techno Keuring Nederland is u graag van dienst.

U kunt direct contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Wij voorzien u dan van een reactie. Wilt u liever één van onze medewerkers telefonisch spreken, dan kunt u bellen naar 0181 – 626 533. Tijdens kantooruren staan wij u graag te woord.