Bouwbegeleiding

Voor professionele bouwbegeleiding schakelt u de expertise van Bouw Techno Keuring Nederland in. Wij zijn een ervaren bouwkundig ingenieursbureau, gevestigd in Hellevoetsluis, dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van bouwtechnische onderzoeken. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van bouwbegeleiding!bouwkundige keuring rotterdam


Bouwbegeleiding door een ervaren professional

Het kopen van een nieuwbouw woning of bedrijfsruimte begint meestal bij de verkopende makelaar. U ziet dan mooie brochures en krijgt een stapel informatie mee, met betrekking tot de indeling en toegepaste materialen en kleuren. Dit is echter niet hetzelfde als een architect in de hand nemen en uw woning laten bouwen. Nu neemt u uw aankoopbeslissing en regelt u alles zelf bij de notaris. Vervolgens is het meestal een jaar wachten op uw nieuwe onroerend goed. Een mooie woning is daarbij niet altijd een degelijke woning. Daarom is het verstandig de expertise van een bouwprofessional in te schakelen die u de juiste begeleiding biedt. Middels bouwbegeleiding en met behulp van de juiste bouwexpertise werkt u gedurende het bouwproces toe naar een woning die zowel mooi als degelijk is.

Het vermijden van fouten tijdens de bouw

Veel projecten worden in opdracht van een projectontwikkelaar gebouwd. Deze ontwikkelaar heeft vaak andere belangen, waardoor er weinig tot geen bouwbegeleiding plaatsvindt. Als koper kunt u alleen invloed uitoefenen op de afwerking van het object. De constructie wordt in de meeste gevallen buiten beschouwing gelaten, terwijl het hier juist om draait. Daarom is een juiste bouwbegeleiding essentieel.

Vermijd gebreken achteraf met de juiste bouwbegeleiding

Niet alle aannemers zijn degelijk genoeg om zonder bouwbegeleiding een goed huis neer te zetten. Er wordt altijd wel wat ‘gerommeld’ in de marge:

  • Voor de oplevering worden gebreken nog snel even afgetimmerd of weggesmeerd;
  • Na de oplevering kunnen de kosten voor gebreken meestal niet meer verhaald worden.

In dit geval is voorkomen beter dan genezen. Dit doet u middels de juiste bouwbegeleiding. Een bouwkundig adviesbureau, zoals Bouw Techno Keuring Nederland, biedt uitkomst in deze situatie.

Een keuring op de bouwplaats

Een professional die zich bezig houdt met bouwbegeleiding voert ook incidenteel een keuring uit op de bouwplaats. In de praktijk houdt dit vaak in dat iemand één of twee keer komt kijken. Daarbij wordt alleen gekeken of de aannemer de juiste constructieve verordeningen volgt. Opzichters hebben echter onvoldoende tijd om regelmatig op de bouwplaats te komen kijken. Wilt u zeker zijn van een goede oplevering? Kies dan voor actieve bouwbegeleiding van ons bouwkundig adviesbureau.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u graag dat één van de inspecteurs van Bouw Techno Keuring bouwbegeleiding voor u komt verzorgen of heeft u behoefte aan gedegen bouwadvies? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0181 – 626 533 of stuur een e-mail naar info@bouwtechnokeuring.nl. Onze medewerkers uit Hellevoetsluis infomeren u graag over bouwbegeleiding en de mogelijkheden en kosten hiervan.