Bouwkundig ingenieursbureau

icoon vinkje Bijna 30 jaar ervaring
icoon vinkje Onafhankelijk ingenieursbureau
icoon vinkje Keuringen vanaf € 319,-

Bouwkundige keuring aanvragen in Hellevoetsluis

bouw techno keuring

Wilt u een bouwkundige keuring aanvragen omdat u een nieuwe woning in Hellevoetsluis of omgeving gaat kopen? Met behulp van een bouwkundige keuring komt u erachter of het huis dat u wilt kopen gebreken heeft. Op deze manier komt u achteraf niet voor onvoorziene renovatiekosten te staan of het feit dat uw huis ’ineens‘ verborgen gebreken heeft. Bij Bouw Techno Keuring Nederland, gevestigd in Hellevoetsluis, kunt u eenvoudig een bouwkundige keuring aanvragen. Onze experts hebben jarenlange ervaring en voeren deze keuring op een snelle en deskundig manier uit. Wilt u direct een bouwkundige keuring aanvragen bij een specialist uit Hellevoetsluis? Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De voordelen van een bouwkundige keuring aanvragen bij een specialist uit Hellevoetsluis

Door het aanvragen van een bouwkundige keuring bij dé specialist uit Hellevoetsluis bent u verzekerd van een deskundig en doortastend advies. Wij zijn namelijk een onafhankelijk bureau en leveren standaard hoge kwaliteit. Verder ervaart u ook de volgende voordelen:

icoon vinkje  Onafhankelijke keuring door een bouwkundige specialist
icoon vinkje  Uitgebreide digitale rapportage van gevonden gebreken en de kosten om gebreken te herstellen
icoon vinkje  Voldoet aan de NHG normen
icoon vinkje  Uw rapport is al na een dag gereed!
icoon vinkje Digitaal rapport per e-mail. Deze ontvangt u een werkdag na de keuring


Hoe werkt een bouwkundige keuring?

Denkt u aan het aanvragen van een bouwkundige keuring en woont u in regio Hellevoetsluis? Dan zit u bij Bouw Techno Keuring Nederland goed! Wij zijn al sinds 1990 specialist in het uitvoeren van bouwtechnische onderzoeken. Tijdens de keuring checkt onze bouwkundige inspecteur de woning op bouwkundige en bouwtechnische aspecten. Nadat de keuring voltooid is, ontvangt u een rapportage waarin vermeld wordt welke onderdelen van de woning op korte en lange termijn vervangen moeten worden.

Welke onderdelen worden er gecheckt in de bouwkundige keuring?

Er zijn verschillende onderdelen die onze specialisten keuren tijdens een bouwkundige keuring. We onderscheiden de bouwtechnische aspecten en de installatietechnische aspecten.

Bouwtechnische aspecten

 • kwaaitaalvloerenFundering van de woning
 • Draagconstructie
 • Kelder / kruipruimte
 • Dakconstructie
 • Kozijnen
 • Schoorsteen
 • Trappen
 • Tegelwerk
 • Schilderwerk
 • Hang- en sluitwerk
 • Kitwerk

Installatietechnische aspecten

 • Verwarming
 • Gasinstallatie
 • Riolering
 • Sanitair
 • Waterleidingen
 • Keuken

Waarom is een bouwkundige keuring nodig?

Na het aanvragen van een bouwkundige keuring wordt het pand op bouwtechnische en installatietechnische aspecten onderzocht door één van onze specialisten uit Hellevoetsluis. Op deze manier krijgt u een helder inzicht in de staat van het huis en de eventuele onderhoudskosten die u op korte en lange termijn kunt verwachten. Daarnaast kunt u de uitkomsten van een bouwkundige keuring gebruiken om bijvoorbeeld een lagere prijs te verkrijgen tijdens het onderhandelen bij de aankoop van uw nieuwe huis.

Dé specialist op het gebied van diverse keuringen

Bouw Techno Keuring Nederland is gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige keuringen, onder andere in Rotterdam. Onze bouwkundige rapporten worden geaccepteerd door vrijwel alle hypotheekverstrekkers. Ook zijn onze rapporten geschikt voor het aanvragen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Bij ons erkende adviesbureau werken bouwkundige ingenieurs die graag de keuring voor u uitvoeren. Bouw Techno Keuring Nederland is opgericht in 1990 en heeft dus al vele jaren aantoonbaar ervaring met het uitvoeren van bouwkundige keuringen. Bij ons ontvangt u gegarandeerd keuringen van de hoogste kwaliteit.

Schakel onze expertise en ervaring in

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het aanvragen van een bouwkundige keuring? Bekijk dan onze prijzen en vraag direct een keuring aan. Wij nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Bel gerust naar 0181 – 626 533 voor het aanvragen van meer informatie over een bouwkundige keuring in Hellevoetsluis of omgeving Vlaardingen. Wij staan u graag te woord en plannen met plezier een afspraak in om uw pand of woning te keuren.