Contacteer ons nu!

Home > Diensten

Diensten

Aankoopkeuring

Een aankoopkeuring uit laten voeren kan bij Bouw Techo Keuring Nederland. Onze aankoopkeuringen resulteren in een heldere en overzichtelijke rapportage. Met behulp van dit rapport is het bovendien mogelijk te onderhandelen over de aankoop van een woning. Het rapport van de aankoopkeuring kan daarnaast ook gebruikt worden bij het aanvragen van de Nationale Hypotheek Garantie.

Lees verder

Bouwtechnische keuring

Voor een bouwtechnische keuring zit u goed bij Bouw Techo Keuring. Na de bouwtechnische keuring ontvangt u van ons digitaal een bouwkundig rapport. In dit rapport kunt u vinden wat de huidige bouwkundige staat van een pand of woning is. Op basis van het bouwkundige rapport kunt u onderhandelingen voeren bij de aan- of verkoop

Lees verder

Directievoering

Wanneer er een nieuwbouw project wordt gebouwd, is er veel inzicht nodig op het gebied van bouwkunde en hieraan verwante onderwerpen. U doet er in zo’n geval goed aan om een expert in te huren, zoals iemand van Bouw Techno Keuring. Wij weten alles op het gebied van directievoering en kunnen u daarom uitstekend begeleiden.

Lees verder

Bouwtechnisch advies

Wanneer u op zoek bent naar bouwtechnisch advies, zit u goed bij Bouw Techno Keuring. Wij brengen diverse bouwtechnische aspecten van een pand in kaart, zodat u weet wat de bouwkundige staat van het betreffende pand is. Het bouwtechnisch advies dat u krijgt, verschaft veel nuttige informatie bij het verkoop– of aankooptraject van een pand.

Lees verder

Bouwbegeleiding

Wanneer u een huis of een pand laat bouwen, is het verstandig een bouwkundig inspecteur van Bouw Techno Keuring in te schakelen. Tijdens de bouw van de woning houdt onze inspecteur een oogje in het zeil, zodat u zeker bent van een goede oplevering. Onze inspecteur houdt in de gaten of het bouwproces goed verloopt.

Lees verder

Opleveringskeuring

Een van de laatste stappen tijdens het aankoopproces van een nieuwe woning is de opleveringskeuring. Tijdens de opleveringskeuring wordt in kaart gebracht of de woning voldoet aan alle vastgelegde eisen. Mochten wij constateren dat bepaalde zaken niet voldoen aan de opleveringseisen, dan kunt u de aannemer hierop aanspreken. Dit geeft u een extra stukje zekerheid.

Lees verder

Vloerinspectie

Tussen 1970 en 1983 werden op grote schaal vloeren geproduceerd voor woningen en utiliteitsgebouwen. Deze zogeheten kwaaitaalvloeren hebben echter een grotere kans op betonrot en betonschade. Heeft u ook kwaaitaalvloeren, dan is een inspectie hiervan aan te raden. Wij brengen de eventuele schade aan uw vloer in kaart en passen de meest geschikte reparatiemethode toe.

Lees verder

Funderingsonderzoek

De kwaliteit van houten paalfunderingen kan afnemen door diverse oorzaken. In heel West-Nederland kunnen deze problemen ontstaan, waarbij het aan te raden is een bouwkundig adviesbureau in te schakelen. Bouw Techno Keuring heeft veel kennis over houten paalfunderingen en weet u altijd van passend advies te voorzien. Wij kunnen een volledig funderingsonderzoek voor u uitvoeren.

Lees verder

Energielabel

Het Energielabel is een label dat aangeeft hoe energiezuinig een huis is. Dit wordt gebaseerd op diverse aspecten, waaronder de isolatie van het dak, van de vloeren, van de muren en van de ramen. Ook wordt bij het Energielabel gekeken naar de energiezuinigheid van onder andere de verwarming en de ventilatie. Wij helpen u graag.

Lees verder

Bouw-Techno Keuring Nederland BV