Contacteer ons nu!

Home > Aankoopkeuring

Aankoopkeuring

Wat is een aankoopkeuring?

Een bouwkundige aankoopkeuring is een inspectie van een woning die op het punt staat aangekocht te worden. Een bouwkundige ingenieur van Bouw Techno Keuring Nederland gaat tijdens een dergelijke keuring een hele lijst met punten na bij een woning. Zo wordt bijvoorbeeld de fundering gecontroleerd en wordt gekeken naar de bouwkundige staat van de vloeren en muren. Mochten er “verborgen” gebreken zijn, dan worden deze tijdens de bouwkundige aankoopkeuring in beeld gebracht. Wanneer u zo’n keuring uit laat voeren, weet u dus vrijwel exact wat de huidige bouwkundige staat van een pand is.

Onafhankelijke bouwkundige aankoopkeuring

Het rapport dat wordt opgesteld naar aanleiding van de aankoopkeuring van een woning hoort onafhankelijk te zijn, zodat u een eerlijk en oprecht beeld krijgt van de huidige bouwkundige staat van een pand. Het keuringsrapport geeft ook inzicht in de onderhoudsstaat van een woning en geeft aan welke onderhoudspunten op korte en langere termijn te verwachten zijn. Zo weet u naar aanleiding van de aankoopkeuring welke kosten u kunt verwachten en deze expertise kunt u gebruiken tijdens het aankoopproces.

Specialist in aankoopkeuringen

Ons bouwtechnisch ingenieursbureau is gespecialiseerd in het uitvoeren van aankoopkeuringen. De rapportages die wij verstrekken, worden door alle hypotheekverstrekkers geaccepteerd. Daarnaast kunt u het rapport van de bouwkundige aankoopkeuring ook gebruiken als u de Nationale Hypotheek Garantie wilt aanvragen.

Bouw-Techno Keuring Nederland BV