Bouwkundig ingenieursbureau

icoon vinkje Bijna 30 jaar ervaring
icoon vinkje Onafhankelijk ingenieursbureau
icoon vinkje Keuringen vanaf € 319,-

Een bouwkundig rapport en de kosten hiervan

Wilt u een professioneel bouwkundig rapport op laten stellen en bent u benieuwd naar de kosten? Wanneer u een bouwkundige keuring aanvraagt bij Bouw Techno Keuring Nederland in Hellevoetsluis en een bouwkundig keuringsrapport laat opstellen, weet u direct waar u aan toe bent.

Een bouwkundig rapport en een keuring van A tot Z zonder extra kosten door een specialist uit Hellevoetsluis

Wij begrijpen dat als u een bouwtechnische keuring wilt laten uitvoeren, u wilt weten wat de totale kosten van een bouwkundig keuringsrapport zijn. Daarom brengen wij het totaalbedrag overzichtelijk en snel inzichtelijk in kaart. Doordat wij een onafhankelijk bureau zijn, kunnen we deskundig, doortastend en betrouwbaar advies geven. Onze keuringen beginnen vanaf € 319,- en zijn afhankelijk van de oppervlakte in vierkante meters. U ontvangt voor deze kosten uiteraard ook het bouwkundig inspectierapport dat wij opstellen naar aanleiding van het aanvragen van de bouwkundige keuring.

icoon vinkje Eén-laags appartement tot 300 m³ – vanaf € 319,-
icoon vinkje Eengezins-tussenwoning tot 400 m³ – vanaf € 329,-
icoon vinkje Hoek/Twee-onder-een-kap tot 600 m³ – vanaf € 349,-
icoon vinkje Vrijstaande woning tot 500 m³ – vanaf € 349,-
icoon vinkje Toeslag voor spoedkeuring – vanaf € 49,-

Kom niet voor onverwachte verassingen te staan

btk-1-1

Bent u benieuwd wat u terugkrijgt voor de kosten van een keuring? Wij leggen u graag alles uit over de voordelen. In een bouwkundig keuringsrapport wordt in kaart gebracht wat de huidige bouwkundige staat van een pand is. Dit is voor u belangrijk om te weten, want het bouwtechnisch onderzoek geeft aan hoeveel onderhoud er op korte en lange termijn nodig is aan het betreffende pand. Op deze manier kunt u onderhandelen over de vraagprijs van een woning. De kosten van een bouwkundig rapport verdienen zichzelf eigenlijk terug, omdat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

De kosten van een bouwtechnische keuring verdienen zichzelf terug dankzij onze aanbevelingen

Wij zorgen ervoor dat een traject van een keuring altijd snel verloopt en met dezelfde persoon. Dankzij onze jarenlange ervaring gaan wij bij iedere opdracht doortastend te werk. Met een bouwkundig keuringsrapport, wat door ons is opgesteld, kunt u ook de Nationale Hypotheek Garantie aanvragen. Onze rapportages worden geaccepteerd door vrijwel alle hypotheekverstrekkers. In een rapport vindt u aanbevelingen omtrent de volgende zaken:

icoon vinkje Fundering, voeg- en metselwerk
icoon vinkje Vloeren, muren en kruipruimtes
icoon vinkje Riolering en leidingwerk
icoon vinkje Vocht en ventilatie
icoon vinkje Hout- en betonbeschadiging (rot)
icoon vinkje Dakbedekking
icoon vinkje Zink en goten
icoon vinkje Asbestcontrole
icoon vinkje Hout en kunststof
icoon vinkje Verwarmingsinstallatie
icoon vinkje Elektra
icoon vinkje Onderhoudsstaat sanitair
icoon vinkje Bergingen
icoon vinkje Risico’s met betrekking tot koolmonoxidevergiftiging
icoon vinkje Overzicht eventuele reparatiekosten

Kosten bouwkundig rapport: vraag online uw prijs aan

bouwkundig ingenieurs

Wij bieden u de mogelijkheid om online meteen te zien welke kosten van een bouwkundig rapport voor u gelden. Heeft u eerst nog vragen en wilt u informatie inwinnen over de mogelijkheden? Of heeft u nog vragen over de kosten van een bouwkundige keuring? Wij staan altijd klaar om u te helpen. U bereikt ons telefonisch via 0181 – 626 533 of via ons contactformulier. Bent u er al over uit dat u een uitgebreide bouwtechnische keuring wilt laten verrichten door Bouw Techno Keuring Nederland, gevestigd nabij Vlaardingen, en gaat u akkoord met de kosten? Dan kunt u ook meteen een afspraak maken via de button hieronder. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag zo spoedig mogelijk contact met u op.