Kosten bouwkundig rapport

Wilt u een bouwtechnische keuring uit laten voeren, dan zitten hier uiteraard kosten aan verbonden. Bij Bouw Techno Keuring begrijpen we dat u de kosten van een bouwkundig rapport graag inzichtelijk wilt hebben, en dat u ook wilt weten wat u voor dit bedrag mag verwachten. Onze keuringen beginnen vanaf €319,- en zijn afhankelijk van de oppervlakte in vierkante meters van uw woning. U ontvangt voor dit bedrag uiteraard ook het bouwkundig inspectierapport dat wij opstellen naar aanleiding van de bouwkundige keuring.


Kosten en voordelen van een bouwkundig rapport

Zoals aangegeven, zitten er kosten verbonden aan een bouwkundig rapport. Maar voor deze kosten krijgt u uiteraard wel iets terug. In het bouwkundig rapport wordt in kaart gebracht wat de huidige bouwkundige staat van een pand is.

Dit is voor u handig om te weten, want het bouwtechnisch onderzoek geeft aan hoeveel onderhoud er op korte en lange termijn nodig is aan het betreffende pand.

Op deze manier kunt u onderhandelen over de vraagprijs van een woning. De kosten van een bouwkundig rapport verdienen zichzelf eigenlijk terug, omdat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Direct kosten bouwkundig rapport aanvragen

Wilt u de kosten van een bouwkundig rapport inzichtelijk krijgen, dan kunt u ons prijzenoverzicht bekijken.

U kunt ook contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen informeren over de kosten van een bouwkundig rapport. Indien gewenst maken wij gelijk een afspraak met u om de bouwkundige inspectie uit te voeren.

Met onze bouwkundige rapportages kunt u ook de Nationale Hypotheek Garantie aanvragen. Onze rapportages worden geaccepteerd door vrijwel alle hypotheekverstrekkers.

Dus wilt u nog meer weten over de kosten van een bouwkundig rapport, neem dan even contact met ons op. Bellen kan naar 0181 – 626 533.