Contacteer ons nu!

Wilt u een professioneel bouwkundig rapport op laten stellen na een bouwkundige keuring en bent u benieuwd naar de kosten? Wanneer u een bouwkundige keuring aanvraagt bij Bouw Techno Keuring Nederland, ontvangt u een betrouwbaar bouwkundig keuringsrapport. Zo weet u direct wat de kosten zijn en waar u aan toe bent.

Een bouwkundig rapport en een keuring van a tot z door een specialist

Wij begrijpen dat als u een bouwtechnische keuring wilt laten uitvoeren, u wilt weten wat de totale kosten van een bouwkundig keuringsrapport zijn. Doordat wij een onafhankelijk bureau zijn, kunnen we deskundig, doortastend en betrouwbaar advies geven. De kosten voor onze keuringen zijn afhankelijk van het type bouwwerk en de inhoud in kubieke meters. U ontvangt voor deze kosten uiteraard naast de uitgebreide bouwtechnische keuring ook een bouwkundig inspectierapport.

Kom niet voor onverwachte

verassingen te staan

Bent u benieuwd wat u terugkrijgt voor de kosten van een bouwkundige keuring? Wij leggen u graag alles uit over de voordelen. In een bouwkundig keuringsrapport wordt in kaart gebracht wat de huidige bouwkundige staat van een pand is. Dit is voor u belangrijk om te weten, want het bouwtechnisch onderzoek geeft aan hoeveel onderhoud en/of herstel van schade er op korte en lange termijn nodig is aan het betreffende pand. Daardoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. De kosten van een bouwkundige keuring inclusief bouwkundig rapport zijn het dus zeker waard.

De kosten van een bouwkundige keuring verdienen zichzelf

terug dankzij onze aanbevelingen

Wij zorgen ervoor dat een traject van een keuring altijd snel verloopt en met dezelfde persoon. Dankzij onze jarenlange ervaring gaan wij bij iedere opdracht doortastend te werk. Ons bouwkundig keuringsrapport kunt u ook gebruiken om de Nationale Hypotheek Garantie aan te vragen. Onze NHG-rapportages worden namelijk geaccepteerd door de hypotheekverstrekkers. In een bouwtechnisch rapport vindt u aanbevelingen omtrent de volgende zaken:

Fundering, voeg- en metselwerk

Vloeren, muren en kruipruimtes

Riolering en leidingwerk

Vocht en ventilatie

Hout- en betonbeschadiging (rot)

Dakbedekking

Zink en goten

Asbestcontrole

Hout en kunststof

Verwarmingsinstallatie

Elektra

Onderhoudsstaat sanitair

Bergingen

Risico’s met betrekking tot koolmonoxidevergiftiging

Overzicht eventuele reparatiekosten

Bouw-Techno Keuring Nederland BV