Bouwkundig ingenieursbureau

icoon vinkje Bijna 30 jaar ervaring
icoon vinkje Onafhankelijk ingenieursbureau
icoon vinkje Keuringen vanaf € 319,-

Bouw directievoering

bouw techno keuring

Maak in de bouw gebruik van directievoering van Bouw Techno Keuring Nederland in Hellevoetsluis, nabij Vlaardingen, voor goede begeleiding. Het bouwen van een nieuwbouwproject vraagt namelijk inzicht en kennis van zaken op het gebied van bouwkunde en navenante onderwerpen. Het kan zijn dat u als opdrachtgever hiervoor niet de kennis in huis heeft. Dé reden waarom u die kennis inhuurt door middel van bijvoorbeeld een architect. Met de architect kunt u afspreken dat hij de bouw van een woning begeleidt. Dit wordt ook wel directievoering genoemd. Wij hebben sinds 1990 de nodige ervaring en kennis opgedaan om u goed van dienst te zijn.

Een goede begeleiding in de bouw dankzij directievoering

Een groot nadeel van dit systeem is dat de meeste architecten de praktijkervaring missen die nodig is om de uitvoering van de bouw in goede banen te leiden. Een architect is gespecialiseerd in het ontwerpen van nieuwe bouwwerken. Daarom kunt u wat betreft directievoering het beste kiezen voor een specialist als Bouw Techno Keuring. Doordat wij al sinds 1990 werkzaam zijn als bouwkundig ingenieursbureau in deze sector hebben we de nodige ervaring opgedaan.


Inhoud van directievoering in de bouw

De term directievoering heeft in de bouw de volgende inhoud:

  • Bestek en tekeningen toetsen aan de huidige normen en bruikbaarheid
  • Leiden van bouwvergaderingen
  • Maken van bouwverslagen
  • Begeleiden en controleren van de uitvoering
  • Aansturen van aannemer en architect
  • Contacten onderhouden tussen opdrachtgever en architect c.q. aannemer
  • Opleveren van het onroerend goed
  • Tussentijds adviseren en rapporteren naar u als opdrachtgever

Een onafhankelijke en doortastende specialist

Wanneer u in de bouw behoefte heeft aan directievoering, dan zijn wij u graag van dienst. Wij zijn een erkend bouwkundig adviesbureau dat u graag verder helpt. Wij opereren onafhankelijk tijdens directievoering en dat is in uw voordeel. U ontvangt altijd doortastend, onafhankelijk en betrouwbaar advies.

Wilt u meer weten over directievoering?

Mocht u verdere vragen hebben over directievoering in de bouw dan kunt u zich wenden tot ons kantoor, alwaar u altijd te woord gestaan wordt. Bel gerust naar 0181 – 626 533 of vul ons contactformulier in voor meer informatie over directievoering. Wilt u gebruikmaken van een van onze andere diensten, zoals het uitvoeren van een kwaaitaal onderzoek, een NHG-keuring of een bouwtechnisch onderzoek? Neem ook dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.