Contacteer ons nu!

Home > Bouwadviesbureau

Bouwadviesbureau

Er komt heel wat kijken bij het ontwerpen, renoveren of restaureren van gebouwen. Zo zijn er vergunningen nodig en moeten er constructieberekeningen worden gemaakt. Daarnaast moet een aannemer worden ingeschakeld die het project uit wil en kan voeren. Tijdens het gehele proces komt een bouwadviesbureau goed van pas, zodat u onder andere haalbaarheidsstudies, bouwtekeningen en bouwaanvragen goed kunt regelen. Hier kunt u vast wel wat professionele hulp bij gebruiken!

 

Onafhankelijk bouwadviesbureau

Bouw Techno Keuring is een onafhankelijk bouwadviesbureau. Heeft u ideeën voor een bouwproject, maar weet u niet hoe u dit in goede banen moet leiden, dan staan wij voor u klaar. Onze bouwkundig ingenieurs ondersteunen u bij alle aspecten van het bouwproces. U bent er zeker van dat ons bouwadviesbureau het organiseren en coördineren van uw project naar behoren uit zullen voeren.

 

 

Contact met ons

bouwadviesbureau

We zijn erg benieuwd wat u op de planning heeft staan en gaan graag met u in gesprek over uw plannen. Ons bouwadviesbureau is telefonisch te bereiken op 0181 – 626 533. U kunt uiteraard ook ons contactformulier invullen, zodat wij contact met u op kunnen nemen. Twijfel niet om al uw vragen aan ons voor te leggen, want we denken met veel plezier met u mee.

Bouw-Techno Keuring Nederland BV