Contacteer ons nu!

Home > Bouwkundig ingenieursbureau

Bouwkundig ingenieursbureau

Bouwkundig ingenieursbureau

Bouwkundig ingenieursbureau Bouw Techno Keuring Nederland is gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige keuringen. Als bouwingenieur leveren wij bouwtechnisch advies en verzorgen we bouwbegeleiding, directievoering en opleveringskeuringen. Al sinds 1990 bestaan we uit een ervaren team van bouwkundig ingenieurs die uitermate gespecialiseerd zijn. Zoekt u een bouwingenieur waar u écht op kunt bouwen en bent u benieuwd wat ons bouwkundig ingenieursbureau voor u kan betekenen? Wij vertellen u graag meer!

We zijn een onafhankelijk bouwkundig ingenieursbureau

Als bouwkundig ingenieursbureau gaan wij onafhankelijk te werk. Dit resulteert voor u in het meest bruikbare en eerlijke advies.  Voor alle aspecten van het bouwproces levert ons bouwkundig adviesbureau namelijk deskundig advies op maat. Als u uw opdracht bij ons bouwkundig ingenieursbureau neerlegt, kunt u rekenen op een professionele en gedegen aanpak. Laat een funderingsonderzoek uitvoeren door Bouw Techno Keuring Nederland uit Hellevoetsluis of schakel onze bouwingenieur in voor het opstellen van een uitgebreid funderingsexpertise rapport. Als bouwingenieur zijn u graag van dienst omtrent uw bouwtechnische vraagstukken. U kunt eveneens bij ons terecht voor een NHG-keuring ten behoeve van financiering, een energielabel of een expertise benodigd bij geschillen en eventueel te gebruiken in de rechtbank.

Neem contact met ons op

en maak gebruik van onze expertise

Zoekt u een ervaren en betrouwbare bouwingenieur die u bijvoorbeeld in kunt schakelen voor bouwbegeleiding? Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Leg dan uw vragen aan ons voor. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarnaast zijn wij tijdens kantooruren telefonisch te bereiken op 0181 – 626 533 of stuur een e-mail naar info@bouwtechnokeuring.nl. U kunt ook alvast de prijzenpagina van ons bouwkundig ingenieursbureau bekijken, zodat u weet welke tarieven wij hanteren. Indien geen vast tarief voor uw verzoek vermeld is, geven wij u graag een prijsvoorstel op maat. Bent u benieuwd wat wij als bouwingenieur voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek.

Bouw-Techno Keuring Nederland BV