Bouwkundig ingenieursbureau

Bouwkundig ingenieursbureau Bouw Techno Keuring is gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige keuringen. Ook leveren wij bouwtechnisch advies en verzorgen we bouwbegeleiding, directievoering en opleveringskeuringen. Al sinds 1990 doen we dit met een ervaren team bouwkundig ingenieurs die allemaal uitermate gespecialiseerd zijn. Bent u benieuwd wat ons bouwkundig ingenieursbureau voor u kan betekenen?


Onafhankelijk bouwkundig ingenieursbureau

Als bouwkundig ingenieursbureau gaan wij onafhankelijk te werk. Dit resulteert voor u in het meest bruikbare en eerlijke advies. In alle fases van het bouwproject leveren wij hoogwaardig advies op maat. Als u uw opdracht bij ons bouwkundig ingenieursbureau neerlegt, kunt u rekenen op een professionele en gedegen aanpak. Laat uw funderingsonderzoek uitvoeren door Bouw Techno Keuring of schakel ons in voor het opstellen van een uitgebreid bouwkundig rapport. Wij zijn u graag van dienst met al uw bouwtechnische vraagstukken.

Neem contact op met ons bouwkundig ingenieursbureau

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, leg dan uw vragen aan ons voor. Vul ons contactformulier in, zodat wij contact met u op kunnen nemen. Daarnaast zijn wij tijdens kantooruren telefonisch te bereiken op 0181 – 626 533. U kunt ook alvast de prijzenpagina van ons bouwkundig ingenieursbureau bekijken, zodat u weet welke tarieven wij hanteren. Graag doen wij u een prijsvoorstel op maat. Heeft u interesse in de dienstverlening van ons bouwkundig ingenieursbureau, laat ons dat dan gerust weten.