Bouwkundig ingenieursbureau

icoon vinkje Bijna 30 jaar ervaring
icoon vinkje Onafhankelijk ingenieursbureau
icoon vinkje Keuringen vanaf € 319,-

Bouwkundig ingenieursbureau

Bent u van plan om een nieuwe woning in Hellevoetsluis of omgeving te kopen en kunt u wel wat deskundig bouwadvies gebruiken van een ervaren bouwtechnisch adviseur? Het is namelijk nooit aan te raden om een droomhuis direct te kopen. Hoewel u het misschien niet op het eerste oog ziet, kan het huis wel degelijk een aantal (grote) minpunten hebben. Laat deze woning daarom eerst keuren door een bouwkundig adviseur en ontvang gedegen advies. Een bouwtechnisch adviseur van Bouw Techno Keuring Nederland helpt u graag verder door een bouwkeuring uit te voeren en voorziet u van professioneel bouwadvies. Dankzij onze bouwkundig adviseur voor de bouw weet u zeker dat u een goede aankoop doet. Wilt u gedegen bouwkundig advies ontvangen? Ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Bouwadvies van een ervaren bouwkundig adviseur

Gaat u verhuizen en heeft u behoefte aan bouwkundig advies op maat? Uw toekomstige woning laat u eerst inspecteren door een bouwkundig adviseur van Bouw Techno Keuring Nederland uit Hellevoetsluis. Tijdens deze bouwtechnische keuring wordt de staat van de woning vastgesteld. Tekortkomingen of gebreken worden in een officieel rapport vastgelegd. Banken en verzekeraars eisen een keuringsrapport dat door een adviseur van een bouwtechnisch adviesbureau is opgesteld. Onze bouwkundig adviseur kan een bouwtechnische keuring op drie momenten uitvoeren:

  • Bij de oplevering van uw nieuwbouwwoning: Tijdens de oplevering kunnen eventuele tekortkomingen geconstateerd worden. Deze tekortkomingen worden gerapporteerd en kunnen door een aannemer verholpen worden.
  • Bij verkoop: Als u een woning of bedrijfspand wilt verkopen, heeft u als verkoper een wettelijk vastgelegde meldingsplicht. U kunt hiervoor een verkoopkeuring aanvragen bij onze bouwtechnisch adviseur. Dit kan de verkoop versnellen.
  • Tijdens de aankoop: Als u een woning aankoopt, heeft u als koper een wettelijke onderzoeksplicht. Als u een bouwtechnische keuring uitvoert tijdens de aankoop, kunt u een miskoop voorkomen.

Heeft u interesse in het ontvangen bouwkundig advies? Neem dan contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in gedegen bouwadvies of wilt u een bouwtechnische keuring laten uitvoeren door een gekwalificeerd bouwtechnisch adviseur? Of heeft u behoefte aan professionele bouwbegeleiding? Neem dan contact op met Bouw Techno Keuring Nederland, nabij Vlaardingen. U bereikt ons telefonisch via 0181 – 626 533 of door ons online keuringsopdrachtformulier in te vullen. Wij verzorgen bouwtechnische keuringen in onder andere Dordrecht en Rotterdam. Wij helpen u graag en voorzien u van gedegen bouwadvies!