Wanneer een bouwkundige keuring?

Zodra u op het punt staat een (nieuwe) woning te kopen of uw huidige woning van de hand te doen,  is een bouwkundige keuring aan te raden. 

bouw-techno-keuring-5

– Een woning kopen: Staat u op het punt een woning te kopen, dan is het aan te raden de bouwkundige keuring vóór de daadwerkelijke aanschaf  uit te laten voeren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

– Uw woning verkopen: Wilt u uw woning verkopen, laat de bouwkeuring dan uitvoeren voordat u de woning daadwerkelijk verkocht heeft. Bouw Techno Keuring adviseert u graag over welk moment het meest geschikt is om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren.

Het is van belang een bouwkundige keuring op het juiste moment te doen. Lees meer over bouwkundig rapport voor of na het bieden.

 Wat is een bouwkundige keuring precies?

Als wij een bouwkundige keuring uitvoeren, controleren we een pand op (verborgen) gebreken. De bouwkundige staat wordt nauwkeurig in beeld gebracht.  Veel bouwkundige en bouwtechnische aspecten worden nagelopen, waarvan de bevindingen worden verwerkt in een heldere rapportage. Wat kunt u hiermee?

– U krijgt daarmee inzicht in wanneer bepaalde onderdelen van het pand aan vervanging toe zijn;
– Op basis van deze informatie kunt u onderhandelen over de vraagprijs;
– Is er veel onderhoud nodig, dan is een lagere prijs wellicht bespreekbaar wanneer u eerst een bouwkundige keuring uit laat voeren; – Is de woning in goede staat, dan is een hogere prijs te rechtvaardigen.

Wanneer kan een bouwkundige keuring gedaan worden?

Wellicht wilt u weten wanneer wij de bouwkundige keuring voor u uit kunnen voeren. Normaal gesproken doen wij dit binnen drie tot vijf werkdagen. Het is ook mogelijk een spoedkeuring aan te vragen. Wanneer u dit doet, verzorgen wij de bouwkundige keuring binnen drie werkdagen. Is er enige haast geboden bij de keuring, dan heeft u met de bouwtechnische spoedkeuring een passende oplossing in handen. Wij voorzien u graag van de gewenste informatie, dus aarzel niet en neem contact met ons op als u nog vragen heeft. Wij laten u graag weten wanneer een bouwkundige keuring uitgevoerd kan worden voor u. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0181 – 626 533.