Contacteer ons nu!

Zodra u op het punt staat een (nieuwe) woning te kopen of uw huidige woning van de hand te doen,  is een bouwkundige keuring aan te raden. 

– Een woning kopen: Staat u op het punt een woning te kopen, dan is het aan te raden de bouwkundige keuring vóór de daadwerkelijke aanschaf  uit te laten voeren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

– Uw woning verkopen: Wilt u uw woning verkopen, laat de bouwkeuring dan uitvoeren voordat u de woning daadwerkelijk verkocht heeft. Bouw Techno Keuring adviseert u graag over welk moment het meest geschikt is om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren.

Het is van belang een bouwkundige keuring op het juiste moment te doen. Lees meer over bouwkundig rapport voor of na het bieden.

Wat is een bouwkundige keuring

precies?

Als wij een bouwkundige keuring uitvoeren, controleren we een pand op (verborgen) gebreken. De bouwkundige staat wordt nauwkeurig in beeld gebracht.  Veel bouwkundige en bouwtechnische aspecten worden nagelopen, waarvan de bevindingen worden verwerkt in een heldere rapportage. Wat kunt u hiermee?

U krijgt daarmee inzicht in wanneer bepaalde onderdelen van het pand aan vervanging toe zijn;
Op basis van deze informatie kunt u onderhandelen over de vraagprijs;
Is er veel onderhoud nodig, dan is een lagere prijs wellicht bespreekbaar wanneer u eerst een bouwkundige keuring uit laat voeren; – Is de woning in goede staat, dan is een hogere prijs te rechtvaardigen.