Bouwkundig ingenieursbureau

icoon vinkje Bijna 30 jaar ervaring
icoon vinkje Onafhankelijk ingenieursbureau
icoon vinkje Keuringen vanaf € 319,-

Technisch bouwrapport

bouw techno keuring

Wilt u graag een technisch bouwrapport ontvangen dat opgesteld is door een ervaren professional? Voor een gedetailleerd technisch rapport van het huis dat u op het oog heeft, schakelt u de expertise van Bouw Techno Keuring Nederland in. Wij zijn een bouwkundig ingenieursbureau, gevestigd in Hellevoetsluis, dat zich specialiseert in het uitvoeren van bouwtechnische onderzoeken. Of u nu aan adviesrapport wilt ontvangen of behoefte heeft aan goede begeleiding in de bouw in de vorm van directievoering: wij zijn u graag van dienst.


Een technisch bouwrapport laten opstellen door een professional

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u de conditie weten van het huis dat u in gedachte heeft? Door middel van een adviesrapport, opgesteld door een expert in de bouw, weet u precies wat u kunt verwachten na het kopen van uw nieuwe huis. Welke onderdelen van de woning vereisen wat extra aandacht? Welke renovatiewerkzaamheden dient u uit te voeren tijdens de verbouwing en welke kosten komen hier precies bij kijken? In een technisch rapport van het huis vindt u de resultaten van de uitgebreide bouwkundige keuring, waarbij zowel bouwtechnische- als installatietechnische aspecten van de woning onder de loep worden genomen. Met een technisch bouwrapport, ofwel een bouwkundig inspectierapport, komt u tijdens of na de verhuizing niet voor verrassingen, zoals onverwachte kosten en werkzaamheden te staan.

Ontvang een technisch rapport van uw toekomstige huis

Heeft u interesse in een adviesrapport, opgesteld door een ervaren professional die werkzaam is in de bouw? Binnen enkele stappen stellen wij een uitgebreid technisch rapport voor u op, met daarin de staat en de gebreken van het huis. Wilt u meer informatie over de kosten van een technisch bouwrapport of heeft u andere vragen over onze diensten omtrent bouwkeuring? Schroom dan niet en neem contact op met onze professionals in Hellevoetsluis. Stuur een e-mail naar info@bouwtechnokeuring.nl of neem telefonisch contact op via het nummer 0181 – 626 533 en ontvang binnenkort een uitgebreid adviesrapport van een ervaren ingenieur in de bouw.