Opleveringskeuring nieuwbouwwoning

U heeft een tijdje geleden een nieuwbouwwoning gekocht. Een flinke investering waar u een groot aantal jaar van hoopt te genieten. Het huis is bijna gereed en de aannemer verzekert u er vol overtuiging van dat alles in orde is. Wilt u daar zelf echter net zo overtuigd van zijn, dan raden wij een opleveringskeuring voor nieuwbouw aan. Een onafhankelijk bouwkundig inspecteur loopt de gehele woning dan voor u na en brengt eventuele gebreken in kaart in een heldere rapportage. Het rapport dat gemaakt wordt naar aanleiding van de nieuwbouwwoning opleveringskeuring kunt u aan de aannemer laten zien, zodat deze weet welke gebreken verholpen dienen te worden.


Voordelen nieuwbouw opleveringskeuring

Er zijn diverse gebreken aan een woning die iedereen kan zien. Dit zijn punten die door aannemers vaak voor het zicht worden weggewerkt. Het zijn echter juist de punten die niet eenvoudig waarneembaar zijn waar hem de crux zit. Dit zijn tevens de punten die een bouwkundig expert voor u kan achterhalen. Wilt u ook zekerheid voor alles nemen, kies dan voor een opleveringskeuring voor nieuwbouw.

Opleveringskeuring nieuwbouwwoning plannen

De inspecteurs van Bouw Techno Keuring staan klaar voor u om een nieuwbouw opleveringskeuring uit te voeren. Bekijk direct ons prijzenoverzicht voor meer informatie over de kosten of plan direct uw keuring in. Heeft u nog vragen over een opleveringskeuring voor uw nieuwbouwwoning? Bel ons gerust op 0181 – 626 533. We staan u met alle plezier te woord.