Contacteer ons nu!

Wanneer uw woning wordt opgeleverd door de aannemer is het verstandig om een opleveringskeuring voor nieuwbouw uit te laten voeren voordat u gaat klussen. Schakel daarom de specialisten van Bouw Techno Keuring Nederland uit Hellevoetsluis in. Bouworganisaties stampen in een aantal maanden een hele nieuwbouwwijk uit de grond. Het gebeurt daarbij regelmatig dat niet alle onderdelen netjes worden opgeleverd. Daarnaast heeft u misschien onvoldoende kennis van de kwaliteitseisen en -normen die gesteld zijn aan nieuwbouwwoningen. Het is dan verstandig om een onafhankelijke bouwkundige specialist in te schakelen om de nieuwbouwkeuring uit te voeren. Onze bouwkundige specialist voert met u en de aannemer de opleveringskeuring bij nieuwbouw uit en stuurt na een dag het rapport naar u toe.

De voordelen van een opleveringskeuring voor nieuwbouw

Door een bouwtechnische keuring voor nieuwbouw uit te laten voeren door onze experts nabij Dordrecht ervaart u onder andere de volgende voordelen:

  • Onafhankelijke nieuwbouwkeuring door een bouwkundige specialist
  • Uitgebreide digitale rapportage met gevonden gebreken die nog hersteld moeten worden
  • Voldoet aan de huidige bouwnormen
  • Rapport na een dag gereed
  • Digitaal rapport per e-mail

Opleveringskeuring nieuwbouwwoning: wat kunt u ermee?

U verwacht natuurlijk dat uw nieuwbouwwoning goed wordt opgeleverd. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn. Bij een opleveringskeuring van nieuwbouw worden alle bouwkundige aspecten van het huis grondig gecontroleerd. Voldoet de woning aan alle eisen en normen? Wanneer uit de bouwtechnische keuring van nieuwbouw blijkt dat de aannemer in gebrek is gebleven, is deze verplicht om de gebreken binnen drie maanden te herstellen. Soms komt het voor dat de aannemer bij de nieuwbouwkeuring de gebreken van uw nieuwbouwwoning ontkent of weigert. Dan is de rapportage van de opleveringskeuring van de nieuwbouw een duidelijk bewijs om te gebruiken bij het melden van de gebreken.

Een nieuwbouwkeuring inplannen

Bouw Techno Keuring Nederland is gespecialiseerd in het uitvoeren van een bouwtechnische keuring van nieuwbouw. Wanneer u het formulier voor de bouwtechnische keuring invult, kunnen wij vaak al binnen enkele werkdagen bij u langskomen voor een bouwtechnische keuring van nieuwbouw!

Bouw-Techno Keuring Nederland BV