Bouwkundig ingenieursbureau

icoon vinkje Bijna 30 jaar ervaring
icoon vinkje Onafhankelijk ingenieursbureau
icoon vinkje Keuringen vanaf € 319,-

Opleveringskeuring nieuwbouw

bouwkundige keuring appartement

Wanneer uw woning in Hellevoetsluis of omgeving is opgeleverd door de makelaar is het verstandig om een opleveringskeuring voor nieuwbouw uit te laten voeren voordat u gaat klussen. Schakel daarom de specialisten van Bouw Techno Keuring Nederland in. Bouworganisaties stampen in een aantal maanden een hele nieuwbouwwijk uit de grond. Het gebeurt daarbij regelmatig dat niet alle onderdelen netjes worden opgeleverd. Daarnaast heeft u waarschijnlijk geen idee van de kwaliteitseisen en -normen die gesteld zijn aan nieuwbouwwoningen. Het is dan verstandig om een onafhankelijke bouwkundige specialist in te schakelen. Onze bouwkundige specialist voert een opleveringskeuring bij nieuwbouw uit en stuurt na een dag het rapport naar u toe.

Voordelen opleveringskeuring nieuwbouw

Door een bouwtechnische keuring voor nieuwbouw uit te laten voeren door onze experts ervaart u onder andere de volgende voordelen:

icoon vinkje  Onafhankelijke keuring door een bouwkundige specialist
icoon vinkje  Uitgebreide digitale rapportage van gevonden gebreken en de kosten om gebreken te herstellen
icoon vinkje  Voldoet aan de NHG normen
icoon vinkje  Rapport na een dag gereed!
icoon vinkje Digitaal rapport per e-mail


Opleveringskeuring nieuwbouwwoning: wat kunt u ermee?

U verwacht natuurlijk dat uw nieuwbouwwoning goed wordt opgeleverd en dat de bouwtechnische staat van uw huis in orde is. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn. Bij een opleveringskeuring van nieuwbouw worden alle bouwkundige aspecten van het huis grondig gecontroleerd. Voldoet de woning aan alle eisen en normen? Wanneer uit de bouwtechnische keuring van nieuwbouw blijkt dat de aannemer in gebrek is gebleven, is deze verplicht om de gebreken binnen drie maanden te herstellen. Soms komt het voor dat de aannemer de gebreken van uw nieuwbouw woning ontkent of weigert. Dan is de opleveringskeuring van de nieuwbouw een duidelijk bewijs om te gebruiken bij het melden van de gebreken.

Een bouwtechnische keuring voor nieuwbouw inplannen

Bouw Techno Keuring Nederland in Hellevoetsluis, nabij Vlaardingen, is gespecialiseerd in het uitvoeren van een bouwtechnische keuring van (nieuwbouw)woningen. Wanneer u het formulier voor de opleveringskeuring invult, kunnen wij vaak al binnen drie tot vijf werkdagen bij u langskomen voor een bouwtechnische keuring van nieuwbouw!

Onafhankelijke en eerlijke keuring

Onze bouwkundige specialisten zijn onafhankelijk en hebben daardoor geen enkele relatie met het uitvoerende bouwbedrijf of de projectontwikkelaar. Hierdoor kunt u vertrouwen op ons oordeel en ontvangt u altijd doortastend en betrouwbaar advies. Het geeft ons namelijk de vrijheid om alle bouwkundige aspecten van de woning met een deskundig én kritisch oog te bekijken. Na afloop van de opleveringskeuring ontvangt u het rapport per e-mail. Wilt u een bouwtechnische keuring voor nieuwbouw laten uitvoeren? Vul vandaag nog het keuringsopdrachtformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 0181 – 626 533.