Bouwkundig ingenieursbureau

icoon vinkje Bijna 30 jaar ervaring
icoon vinkje Onafhankelijk ingenieursbureau
icoon vinkje Keuringen vanaf € 319,-

NHG keuring

Heeft u een NHG bouwtechnische keuring (Nationale Hypotheek Garantie) nodig in regio Hellevoetsluis? Bouw Techno Keuring Nederland voert deze graag voor u uit. Onze specialisten hebben de benodigde kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn. Een NHG bouwtechnische keuring is een professionele keuring die een goed en betrouwbaar beeld geeft van de bouwkundige staat van de woning die u overweegt te kopen. Met deze keuring kunt u aantonen of er sprake is van een of meerdere gebreken of achterstallig onderhoud. Ook geeft de NHG bouwkundige keuring een indicatie van de eventuele herstelkosten. De informatie uit het keuringsrapport kunt u goed gebruiken in de onderhandelingen over de verkoopprijs.

De voordelen van een NHG-keuring

bouwtechnische keuring woning

Het laten uitvoeren van een NHG bouwtechnische keuring door de specialisten van Bouw Techno Keuring Nederland levert u verschillende voordelen op:

icoon vinkje  Onafhankelijke keuring door een bouwkundige expert
icoon vinkje  Uitgebreide digitale rapportage met eventuele gebreken en de kosten om deze gebreken te herstellen
icoon vinkje  Rapportage voldoet aan de NHG-normen
icoon vinkje  De rapportage is te gebruiken bij onderhandelingen over de koopprijs van de woning


Een NHG-keuring is verplicht

Een NHG bouwtechnische keuring is verplicht bij een NHG-hypotheek. Deze hypotheeksoort is erg veilig, omdat de bank u garandeert dat u niet met een restschuld blijft zitten als u bijvoorbeeld niet in staat bent om uw hypotheek af te lossen. Onze specialisten geven u graag meer informatie over deze NHG bouwkundige keuring.

Wat wordt er gekeurd?

Tijdens een NHG bouwtechnische keuring wordt de woning of het bedrijfspand geïnspecteerd door een erkend bouwkundig ingenieur van Bouw Techno Keuring Nederland. De inspecteur keurt de woning op diverse bouwkundige punten. Zo wordt er tijdens deze NGH bouwkundige keuring bijvoorbeeld gekeken naar verborgen gebreken zoals:

  • Houtworm
  • Houtrot
  • Lekkages

Verder worden ook bouwtechnische en bouwkundige aspecten beoordeeld.

Bouwkundig rapport NHG aanvragen

Wilt u een NHG bouwkundige keuring voor uw aanvraag laten maken? Graag zien wij bij Bouw Techno Keuring Nederland nabij Vlaardingen uw keuringsopdracht tegemoet. Voor alle informatie over de prijzen voor een keuringsrapport, kijkt u op onze prijzenpagina. Heeft u nog specifieke vragen over het laten uitvoeren van een keuring? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0181 – 626 533 of vul ons keuringsopdrachtformulier in. Wij beantwoorden graag al uw vragen.