Contacteer ons nu!

Heeft u een NHG bouwtechnische keuring (Nationale Hypotheek Garantie) volgens de NHG-normen nodig? Bouw Techno Keuring Nederland voert deze graag voor u uit. Onze specialisten hebben de benodigde kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn. Een NHG bouwtechnische keuring is een professionele keuring die een goed en betrouwbaar beeld geeft van de bouwkundige staat van de woning die u overweegt te kopen. Met deze keuring kunt u aantonen of er sprake is van een of meerdere gebreken of achterstallig onderhoud. Ook geeft de NHG bouwkundige keuring een indicatie van de eventuele herstelkosten. De informatie uit het keuringsrapport kunt u goed gebruiken in de onderhandelingen over de verkoopprijs.

De voordelen van een NHG bouwkundige keuring

Het laten uitvoeren van een NHG bouwtechnische keuring door de specialisten van Bouw Techno Keuring Nederland levert u verschillende voordelen op:

  • Onafhankelijke keuring door een bouwkundig expert
  • Uitgebreide digitale rapportage met eventuele gebreken en de kosten om deze gebreken te herstellen
  • De rapportage voldoet aan de NHG-normen
  • De rapportage is te gebruiken bij onderhandelingen over de koopprijs van de woning

Een NHG-keuring is verplicht

Een NHG bouwtechnische keuring is verplicht bij een NHG-hypotheek, indien vereist door de geldverstrekker en waarbij meer dan 10% van de marktwaarde aan achterstallig onderhoud aanwezig is. Deze hypotheeksoort is erg veilig, omdat de bank u garandeert dat u niet met een restschuld blijft zitten als u bijvoorbeeld niet in staat bent om uw hypotheek af te lossen. Onze specialisten geven u graag meer informatie over deze NHG bouwkundige keuring.

Wat wordt er gekeurd?

Tijdens een NHG bouwtechnische keuring wordt de woning of het bedrijfspand geïnspecteerd door een erkend bouwkundig ingenieur van ons bedrijf. De inspecteur keurt de woning op diverse bouwkundige onderdelen, conform de NHG-eisen.

Bouw-Techno Keuring Nederland BV