Bouwtechnische keuring Spijkenisse

bouwtechnische keuringStaat u op het punt om een huis in Spijkenisse te kopen of te verkopen? Dan is het verstandig om voorafgaand aan de koop of verkoop een bouwtechnische keuring uit te laten voeren.

Een bouwkundig ingenieur loopt de gehele woning door en controleert deze op basis van zijn bouwkundige expertise op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Onder andere de waterleidingen, het hang- en sluitwerk, de dakconstructie en de isolatie zijn punten van aandacht.

Op basis van de bouwtechnische keuring in Spijkenisse stellen wij een rapportage voor u op. Hierin ziet u welke herstelwerkzaamheden nodig zijn en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Voordelen

icoon vinkje  Onafhankelijke keuring door een bouwkundige specialist
icoon vinkje  Uitgebreide digitale rapportage van gevonden gebreken en de kosten om gebreken te herstellen
icoon vinkje  Voldoet aan de NHG normen
icoon vinkje  Resultaat te gebruiken bij onderhandelingen


Bouwtechnische keuring met het oog op de toekomst

U kunt een bouwtechnische keuring in Spijkenisse ook uit laten voeren wanneer u niet direct een woning wilt aan- of verkopen. Als u benieuwd bent naar de bouwkundige staat van uw woning is het verstandig door ons een keuring uit te laten voeren. U heeft dan inzichtelijk welke aspecten van de woning op welke termijn aan vervanging of onderhoud toe zijn. Met deze informatie in uw achterhoofd kunt u alvast anticiperen op de toekomstige financiële consequenties.

Een bouwtechnische keuring Spijkenisse geeft zekerheid en duidelijkheid over uw vastgoed.

Bouwtechnische keuring Spijkenisse plannen

Bent u benieuwd welke (verborgen) gebreken uw (toekomstige) woning heeft, dan adviseren wij u om een bouwtechnische keuring in Spijkenisse uit te laten voeren. De standaardkeuring wordt uitgevoerd binnen 3-5 werkdagen.

Wanneer u uw woning binnen drie dagen gekeurd wenst te hebben, berekenen wij een spoedtoeslag. Op onze prijzenpagina vindt u meer informatie over de tarieven van onze bouwexpertise. Wilt u meer informatie over onze werkwijze of heeft u andere vragen over ons bouwtechnisch advies? Of wilt u direct een bouwtechnische keuring Spijkenisse inplannen? Bel naar 0181 – 626 533 of vul ons contactformulier in.