Bouwtechnische keuring Rotterdam

bouwtechnische keuringWilt u in Rotterdam gaan wonen of wilt u uw huidige huis in Rotterdam van de hand doen en bent u benieuwd wat de bouwkundige staat van het huis is? Als u hier bevestigend op antwoord, is het raadzaam een bouwtechnische keuring uit te laten voeren.

Tijdens een bouwtechnische keuring van een pand of woning in Rotterdam brengen wij de bouwkundige staat nauwkeurig in kaart. Eventuele (verborgen) gebreken komen aan het licht, zodat u niet voor onaangename verrassingen zult komen te staan.

Voordelen

icoon vinkje  Onafhankelijke keuring door een bouwkundige specialist
icoon vinkje  Uitgebreide digitale rapportage van gevonden gebreken en de kosten om gebreken te herstellen
icoon vinkje  Voldoet aan de NHG normen
icoon vinkje  Resultaat te gebruiken bij onderhandelingen


Bouwtechnische keuring van een woning in Rotterdam

Bij Bouw Techno Keuring werken meerdere bouwkundige ingenieurs die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van een bouwtechnische keuring. Wij opereren onafhankelijk, dus wanneer u behoefte heeft aan onafhankelijk advies zijn wij de perfecte partij voor u.

Tijdens een bouwtechnische keuring in Rotterdam controleren wij uw pand op meerdere bouwkundige aspecten en installatietechnische aspecten. Onze bevindingen leggen wij vast in een rapportage die zowel helder als overzichtelijk is. In het rapport van de bouwtechnische keuring kunt u lezen welke onderdelen van de woning op korte termijn aan vervanging toe zijn, maar ook welke onderdelen op de middellange of de lange termijn vervangen moeten worden. Op basis hiervan kunt u een kostenindicatie samenstellen, wat een beter beeld geeft over of de vraagprijs van de woning in Rotterdam reëel is.

Prijzen bouwtechnische keuring

Benieuwd wat uw bouwtechnische keuring kost? Bekijk ons prijzenoverzicht.

Snelle bouwtechnische keuring in Rotterdam

Als u ons uw bouwtechnische keuring in Rotterdam uit laten voeren, bent u zeker van snelheid en kwaliteit. Wij verzorgen de bouwkundige keuring namelijk binnen drie tot vijf werkdagen voor u. Wilt u de keuring sneller uit laten voeren, dan bieden bij u in Rotterdam de mogelijkheid te kiezen voor een spoedkeuring. U betaalt dan een kleine toeslag, maar dan wordt de bouwtechnische keuring wel binnen drie werkdagen uitgevoerd.

Bouwtechnische keuring in Rotterdam aanvragen

Wilt u een bouwtechnische keuring voor uw eigen woning laten uitvoeren of de keuring voor een woning waarin u interesse hebt in Rotterdam aanvragen? Vul het formulier in op deze pagina. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling!

Wilt u meer informatie over een bouwtechnische keuring in Rotterdam of zit u nog met vragen? Neem gerust even contact met ons op.  Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0181 – 626 533. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord.


bouwtechnische keuring in rotterdam

Wij verzorgen bouwtechnische keuringen in heel Rotterdam. Neem gerust contact met ons op als u een keuring in wilt plannen.