Contacteer ons nu!

Tijdens een bouwtechnische keuring van een pand, appartement of andere soort woning in de buurt van Rotterdam of Dordrecht brengen de specialisten van Bouw Techno Keuring Nederland in Hellevoetsluis de bouwkundige staat tegen eerlijke tarieven nauwkeurig in kaart. Wilt u in de omgeving van Rotterdam gaan wonen of wilt u uw huidige huis in Dordrecht van de hand doen en bent u benieuwd wat de bouwkundige staat van het huis is? Dan is het raadzaam een bouwtechnische keuring uit te laten voeren. Bij deze keuring komen eventuele “verborgen” gebreken aan het licht, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

De voordelen van een bouwtechnische

keuring in Rotterdam of Dordrecht

Laat een bouwtechnische keuring uitvoeren door Bouw Techno Keuring Nederland en ervaar onder andere de volgende voordelen:

Onafhankelijke keuring door een bouwkundig specialist
Uitgebreide digitale rapportage van gevonden gebreken en de kosten om gebreken te herstellen
Voldoet aan de NHG-normen

Bouwtechnische keuring van

een woning in Dordrecht of Rotterdam

Bij Bouw Techno Keuring Nederland werken meerdere bouwkundige ingenieurs die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van een bouwtechnische keuring van een woning in de omegving van Rotterdam en Dordrecht, zoals een appartement. Wij hebben sinds 1990 veel ervaring en bouwexpertise opgebouwd en opereren onafhankelijk. Wanneer u behoefte heeft aan deskundig, betrouwbaar en doortastend advies zijn wij de perfecte partij voor u.

Ontvang een overzichtelijke en

heldere rapportage

Tijdens een bouwtechnische keuring van een appartement of andere soort woning in de buurt van Rotterdam of Dordrecht controleren wij het bouwwerk op meerdere bouwkundige en installatietechnische aspecten. Onze bevindingen leggen wij vast in een heldere en overzichtelijke rapportage. In dit rapport van de bouwtechnische keuring leest u welke onderdelen van de woning op korte termijn aan vervanging of reparatie toe zijn, maar ook voor welke onderdelen dit op de middellange of de lange termijn geldt. Op basis hiervan kunt u een kostenindicatie samenstellen, wat een beter beeld geeft van de vraagprijs van de woning.

Snelle uitvoering

van hoogwaardige kwaliteit

Als u ons uw bouwtechnische keuring in Rotterdam, Dordrecht of omgeving laat uitvoeren, bent u verzekerd van snelheid en goede kwaliteit. Wij verzorgen de bouwkundige keuring namelijk binnen enkele werkdagen voor u. Mocht u willen dat de keuring sneller wordt uitgevoerd, dan bieden wij u de mogelijkheid te kiezen voor een spoedkeuring. U betaalt dan een kleine toeslag, maar dan wordt de rapportage van de bouwtechnische keuring wel dezelfde dag nog verzonden. . Bent u benieuwd wat uw bouwtechnische keuring kost? Bekijk dan ons prijzenoverzicht.

Bouw-Techno Keuring Nederland BV