Bouwtechnische keuring Rotterdam

bouwtechnische keuring

Tijdens een bouwtechnische keuring van een pand, appartement of ander soort woning in Rotterdam of Dordrecht brengen de specialisten van Bouw Techno Keuring Nederland in Hellevoetsluis de bouwkundige staat tegen lage kosten nauwkeurig in kaart. Wilt u in Rotterdam gaan wonen of wilt u uw huidige huis in Dordrecht van de hand doen en bent u benieuwd wat de bouwkundige staat van het huis is? Als u hier bevestigend op antwoordt, is het raadzaam een bouwtechnische keuring uit te laten voeren. Bij deze keuring komen eventuele (verborgen) gebreken aan het licht, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

De voordelen van een bouwtechnische keuring in Rotterdam of Dordrecht

Laat een bouwtechnische keuring uitvoeren door Bouw Techno Keuring Nederland tegen marktconforme kosten en ervaar onder andere de volgende voordelen:

icoon vinkje  Onafhankelijke keuring door een bouwkundige specialist
icoon vinkje  Uitgebreide digitale rapportage van gevonden gebreken en de kosten om gebreken te herstellen
icoon vinkje  Voldoet aan de NHG normen
icoon vinkje  Resultaat te gebruiken bij onderhandelingen


Bouwtechnische keuring van een woning in Dordrecht of Rotterdam

Bij Bouw Techno Keuring Nederland werken meerdere bouwkundige ingenieurs die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van een bouwtechnische keuring in woningen in Rotterdam en Dordrecht, zoals een appartement. Wij hebben veel ervaring en bouwexpertise opgebouwd (sinds 1990) en opereren onafhankelijk. Wanneer u behoefte heeft aan deskundig, betrouwbaar en doortastend advies zijn wij dan ook de perfecte partij voor u.

Ontvang een overzichtelijke en heldere rapportage

Tijdens een bouwtechnische keuring van een appartement of ander soort woning in Rotterdam of Dordrecht controleren wij uw pand op meerdere bouwkundige en installatietechnische aspecten. Onze bevindingen leggen wij vast in een heldere en overzichtelijke rapportage. In dit rapport van de bouwtechnische keuring leest u welke onderdelen van de woning op korte termijn aan vervanging toe zijn, maar ook welke onderdelen op de middellange of de lange termijn vervangen moeten worden. Op basis hiervan kunt u een kostenindicatie samenstellen, wat een beter beeld geeft over of de vraagprijs van de woning in Rotterdam reëel is.

Snelle uitvoering van hoogwaardige kwaliteit

Als u ons uw bouwtechnische keuring in Rotterdam of Dordrecht laat uitvoeren, bent u verzekerd van snelheid, goede kwaliteit en lage kosten. Wij verzorgen de bouwkundige keuring namelijk binnen drie tot vijf werkdagen voor u. Mocht u willen dat de keuring sneller wordt uitgevoerd, bieden wij u in Rotterdam de mogelijkheid te kiezen voor een spoedkeuring. U betaalt dan een kleine toeslag, maar dan wordt de bouwtechnische keuring wel gegarandeerd binnen drie werkdagen uitgevoerd. Bent u benieuwd wat uw bouwtechnische keuring kost? Bekijk ons prijzenoverzicht.

Vraag eenvoudig een bouwtechnische keuring aan

Wilt u een bouwtechnische keuring voor uw eigen appartement laten uitvoeren of een keuring voor nieuwbouw aanvragen en bent u benieuwd naar de kosten?  Of heeft u vragen en wilt u meer informatie over een bouwtechnische keuring in Rotterdam of Dordrecht? Neem gerust contact met ons op en vraag een bouwkundige keuring aan. Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0181 – 626 533. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord.

bouwtechnische keuring in rotterdam

Wij verzorgen bouwtechnische keuringen in heel Rotterdam. Neem gerust contact met ons op als u een keuring in wilt plannen.