Bouwtechnische keuring Barendrecht

bouwtechnische keuring woningVoor een woning in Barendrecht bent u op zoek naar een betrouwbare partij die de eventuele (verborgen) gebreken voor u in kaart brengt. Bouw Techno Keuring is u in dat geval graag van dienst. Al onze keuringen worden uitgevoerd door bouwkundig ingenieurs en al onze keuringen zijn volledig onafhankelijk. Voor een bouwtechnische keuring Barendrecht zit u goed bij ons!

Voordelen

icoon vinkje  Onafhankelijke keuring door een bouwkundige specialist
icoon vinkje  Uitgebreide digitale rapportage van gevonden gebreken en de kosten om gebreken te herstellen
icoon vinkje  Voldoet aan de NHG normen
icoon vinkje  Resultaat te gebruiken bij onderhandelingen


Bouwtechnische keuring van uw woning in Barendrecht

Het werkgebied van Bouw Techno Keuring ligt in de regio Rotterdam / Den Haag, waardoor ook bouwtechnische keuringen in Barendrecht tot de mogelijkheden behoren. Tijdens de keuring inspecteren wij het betreffende pand op diverse bouwkundige en bouwtechnische aspecten. Alle bevindingen worden door onze bouwkundig ingenieur vastgelegd in een rapportage. U leest in het rapport ook welke elementen op korte, middellange en lange termijn vervangen dienen te worden. Zo heeft u alle benodigde informatie overzichtelijk gebundeld in één document.

Bouwtechnische keuring Barendrecht laten uitvoeren

Wanneer u ons inschakelt voor een bouwtechnische keuring in Barendrecht, dan wordt deze binnen drie tot vijf werkdagen uitgevoerd. Indien gewenst is tegen een meerprijs een spoedkeuring mogelijk. Deze wordt dan binnen drie werkdagen uitgevoerd. Met plezier informeren wij u verder over het uitvoeren van een bouwtechnische keuring in Barendrecht. Wilt u graag meer informatie ontvangen of direct een keuringsopdracht aanvragen, dan helpen wij u met alle plezier. U kunt ons contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0181 – 626 533.