Contacteer ons nu!

Home > Bouwtechnisch adviseur

Bouwtechnisch adviseur

Wilt u professioneel bouwtechnisch advies van een ervaren adviseur? Dat  schakelt u Bouw Techno Keuring Nederland uit Hellevoetsluis in. Een goede bouwtechnisch adviseur is belangrijk wanneer u een woning gaat kopen. Wij geven u als bouwkundig adviesbureau graag antwoord op al uw vragen. Zo heeft u zekerheid over uw mogelijke aankoop en weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. Dit doen wij uiteraard geheel onafhankelijk, waardoor ons advies van grote toegevoegde waarde is.

Waarom is onze bouwtechnisch adviseur een aanrader?

Al meer dan 26 jaar ervaring
Keuringen vanaf € 319,-
Onafhankelijk bureau

Het belang van goed advies

Bij de aankoop of oplevering van een woning is het belangrijk dat u een huis koopt dat bouwtechnisch in orde is. Omdat de keuring van de bouwtechnische staat van de woning een specialisme van ons is, helpt onze adviseur u hier graag mee. Zo letten wij onder andere op:

De fundering
De dakconstructie
De schoorsteen
Het schilderwerk

Het bouwtechnisch advies geven wij het liefst tijdens de aankoop of net voor de oplevering van uw nieuwbouwwoning. Hiermee voorkomt u een eventuele miskoop. Het voordeel van een bouwtechnisch adviseur is dat u precies weet welke aspecten van een pand op termijn onderhoud behoeven.