Bouwtechnisch adviesbureau

Bent u van plan om een nieuwe woning te kopen? Het is nooit verstandig om een droomhuis direct te kopen. Hoewel u het misschien niet op het eerste oog ziet, kan het huis wel degelijk een aantal (grote) minpunten hebben. Laat deze woning dan eerst keuren door een bouwkundig adviseur. Bouw Techno Keuring Nederland is het juiste adres, wanneer u op zoek bent naar bouwtechnisch adviesbureau voor het uitvoeren van een bouwkeuring. Dankzij ons adviesbureau voor de bouw weet u zeker dat u een goede aankoop doet.


Uw bouwtechnisch adviesbureau

Uw toekomstige woning laat u eerst inspecteren door Bouw Techno Keuring Nederland. Tijdens deze bouwtechnische keuring wordt de staat van de woning vastgesteld. Tekortkomingen of gebreken worden in het rapport vastgelegd. Banken en verzekeraars eisen een keuringsrapport dat door een bouwtechnisch adviesbureau is opgesteld.

Het bouwtechnisch adviesbureau kan een bouwtechnische keuring op drie momenten uitvoeren:

• Bij de oplevering van uw nieuwbouwwoning; Tijdens de oplevering kunnen eventuele tekortkomingen geconstateerd worden. Deze tekortkomingen worden gerapporteerd en kunnen door een aannemer verholpen worden.

• Bij verkoop; Als u een woning of bedrijfspand wilt verkopen, heeft u als verkoper wettelijk een meldingsplicht. U kunt hiervoor een verkoopkeuring aanvragen bij ons bouwtechnisch adviesbureau. Dit kan de verkoop versnellen.

• Tijdens de aankoop; Als u een woning aankoopt, heeft u als koper wettelijk een onderzoeksplicht. Als u een bouwtechnische keuring uitvoert tijdens de aankoop, kunt u een miskoop voorkomen.

Neem contact op met ons bouwtechnisch adviesbureau?

Bent u geïnteresseerd in een bouwtechnische keuring van een gekwalificeerd bouwtechnisch adviesbureau? Neem dan contact op met Bouw Techno Keuring Nederland. Wij helpen u graag. Wij verzorgen bouwtechnische keuringen onder andere in Rotterdam.