Bouwkundig ingenieursbureau

icoon vinkje Bijna 30 jaar ervaring
icoon vinkje Onafhankelijk ingenieursbureau
icoon vinkje Keuringen vanaf € 319,-

Bouwadvies van een bouwtechnisch adviesbureau

Bent u van plan om een nieuwe woning in Hellevoetsluis of omgeving te kopen en kunt u wel wat deskundig bouwadvies gebruiken van een ervaren bouwtechnisch adviseur? Het is namelijk nooit aan te raden om een droomhuis direct te kopen. Hoewel u het misschien niet op het eerste oog ziet, kan het huis wel degelijk een aantal (grote) minpunten hebben. Laat deze woning daarom eerst keuren door een bouwkundig adviseur en ontvang deskundig bouwadvies. Een bouwtechnisch adviseur van Bouw Techno Keuring Nederland helpt u graag verder met het uitvoeren van een bouwkeuring met professioneel bouwadvies. Dankzij onze bouwkundig adviseur voor de bouw weet u zeker dat u een goede aankoop doet.

Bouwadvies van een ervaren bouwkundig adviseur

Uw toekomstige woning laat u eerst inspecteren door een bouwkundig adviseur van Bouw Techno Keuring Nederland. Tijdens deze bouwtechnische keuring wordt de staat van de woning vastgesteld. Tekortkomingen of gebreken worden in een officieel rapport vastgelegd. Banken en verzekeraars eisen een keuringsrapport dat door een adviseur van een bouwtechnisch adviesbureau is opgesteld. Onze bouwkundig adviseur kan een bouwtechnische keuring op drie momenten uitvoeren:

  • Bij de oplevering van uw nieuwbouwwoning; Tijdens de oplevering kunnen eventuele tekortkomingen geconstateerd worden. Deze tekortkomingen worden gerapporteerd en kunnen door een aannemer verholpen worden.
  • Bij verkoop; Als u een woning of bedrijfspand wilt verkopen, heeft u als verkoper wettelijk een meldingsplicht. U kunt hiervoor een verkoopkeuring aanvragen bij onze bouwtechnisch adviseur. Dit kan de verkoop versnellen.
  • Tijdens de aankoop; Als u een woning aankoopt, heeft u als koper wettelijk een onderzoeksplicht. Als u een bouwtechnische keuring uitvoert tijdens de aankoop, kunt u een miskoop voorkomen.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in bouwadvies of een bouwtechnische keuring van een gekwalificeerd bouwtechnisch adviseur? Neem dan contact op met Bouw Techno Keuring Nederland, nabij Vlaardingen. Wij helpen u graag! Wij verzorgen bouwtechnische keuringen in onder andere Dordrecht en Rotterdam. U bereikt ons telefonisch via 0181 – 626 533 of door het invullen van ons online keuringsopdrachtformulier.