Contacteer ons nu!

Bent u van plan uw intrek te nemen in een nieuwe woning of wilt u uw huidige woning van de hand doen? Dan is het zeker aan te raden om een bouwkundige keuring uit te laten voeren. In Rotterdam kunt u dit laten doen door Bouw Techno Keuring.

Tijdens de bouwkundige keuring brengen onze inspecteurs voor u in kaart of de woning of het pand dat u wilt aan- of verkopen verborgen gebreken heeft. Een bouwkundige keuring in Rotterdam voorkomt dat u pas achteraf tegen eventueel aanwezige gebreken aanloopt. 

Voordelen bouwkundige keuring Rotterdam

Onafhankelijke keuring door een bouwkundige expert
Uitgebreide digitale rapportage met evt. gebreken & de kosten om deze te herstellen
Rapportage voldoet aan de NHG normen
Rapport 1 dag na keuring gereed
Digitaal rapport dag na keuring per e-mail ontvangen

Bouwkundige keuring van uw pand in Rotterdam

Bouw Techno Keuring is gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige keuringen. Ons werkgebied ligt in Rotterdam en omgeving (waaronder Den Haag en Barendrecht), vandaar dat wij u uitstekend van dienst kunnen zijn met een bouwkeuring. Onze bouwkundig ingenieur zal tijdens de keuring diverse bouwkundige en bouwtechnische aspecten toetsen.

Werkzaamheden tijdens de keuring in Rotterdam

Deze bevindingen worden verwerkt in een uitgebreide en heldere rapportage. Na de bouwkundige keuring in Rotterdam ontvangt u van ons deze rapportage. Zo kunt u zien welke onderdelen van het pand op de korte, middellange en lange termijn aan vervanging toe zijn. Op basis van deze punten kan een inschatting worden gemaakt over de hieraan verbonden kosten. Dit is voor u erg belangrijk om te weten.

Snel een bouwkundige keuring in Rotterdam uitvoeren

Wanneer u kiest voor de service van Bouw Techno Keuring bent u zeker van een snelle bouwkundige keuring in Rotterdam. In de meeste gevallen kunnen wij al binnen drie tot vijf werkdagen uw bouwkeuring verzorgen. U kunt ook een spoedkeuring uit laten voeren die binnen drie werkdagen plaatsvindt. Voor meer informatie over onze tarieven, bekijkt u ons prijzenoverzicht.

Bouw-Techno Keuring Nederland BV