Bouwkundige keuring NHG

U staat op hnhget punt een huis te kopen, waarbij u graag de NHG (Nationale Hypotheek Garantie) wilt aanvragen. In dat geval heeft u een bouwkundig keuringsrapport nodig. Voor een bouwkundige keuring kunt u terecht bij Bouw Techno Keuring. Onze rapportages worden voor het aanvragen van de NHG geaccepteerd door alle hypotheekverstrekkers!

Voordelen bouwkundige keuring NHG

icoon vinkje  Onafhankelijke keuring door een bouwkundige specialist
icoon vinkje  Uitgebreide digitale rapportage van gevonden gebreken en de kosten om gebreken te herstellen
icoon vinkje  Voldoet aan de NHG normen
icoon vinkje  Resultaat te gebruiken bij onderhandelingen!


Onderdelen van een bouwkundige keuring NHG

Wanneer wij een bouwkundige keuring voor de NHG uitvoeren, controleren wij het betreffende pand op een groot aantal bouwkundige aspecten. Mochten er (verborgen) gebreken zijn, zoals houtrot, lekkages of houtworm, dan brengen wij deze gebreken allemaal in kaart. We kijken ook in welke staat de fundering, de dakconstructie en de draagconstructie zijn.

bouwtechnische keuring

Buiten dat worden diverse andere punten, waaronder installatietechnische punten, uitvoerig gecontroleerd. Hierdoor bent u zeker van de bouwkundige staat van een pand én kunt u na de bouwkundige keuring met een gerust hart de NHG aanvragen.

Bouwkundige keuring NHG aanvragen

Wilt u dat één van onze bouwkundig ingenieurs een bouwkundige keuring, ook wel bouwtechnische keuring genoemd, komt uitvoeren? Vraag dan een bouwkundige keuring aan via ons formulier! Met onze rapportage op zak kunt u de NHG aanvragen. U kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen, maar wij zijn ook telefonisch te bereiken. Liever eerst meer weten over de prijzen? Bereken uw prijs in 1 minuut!

Wilt u liever dat één van onze medewerkers u te woord staat? Bel dan naar 0181 – 626 533. Wij beantwoorden alle mogelijke vragen die u heeft over een bouwkundige keuring NHG.