Bouwkundig ingenieursbureau

icoon vinkje Bijna 30 jaar ervaring
icoon vinkje Onafhankelijk ingenieursbureau
icoon vinkje Keuringen vanaf € 319,-

Bouwkundige keuring kosten

bouw techno keuring

Wilt u een bouwkundige keuring laten uitvoeren en bent u benieuwd naar de kosten? Als ervaren en deskundig ingenieursbureau uit Hellevoetsluis vertellen wij u graag meer over de specificaties van een bouwtechnische inspectie en de kosten hierbij komen kijken. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.


Een bouwkundige keuring: welke kosten kunt u verwachten?

Laat u een bouwkundige keuring uitvoeren door Bouw Techno Keuring Nederland, dan weet u direct welke kosten u kunt verwachten. Wij brengen de kosten van een bouwtechnische inspectie altijd overzichtelijk en snel in kaart. Doordat wij een onafhankelijk ingenieursbureau zijn, kunnen wij u te allen tijde voorzien van deskundig, doortastend en betrouwbaar advies. Heeft u interesse in een bouwkundige keuring en wilt u een helder beeld krijgen van de totale kosten? Onze keuringen beginnen vanaf € 319,- en zijn afhankelijk van de oppervlakte in vierkante meters. Uiteraard zit bij de kosten van een bouwkundige keuring de prijs van een technisch bouwrapport inbegrepen. Een impressie van het kostenplaatje:

  • Toeslag voor spoedkeuring – vanaf € 49,-
  • Eén-laags appartement tot 300 m³ – vanaf € 319,-
  • Eengezins-tussenwoning tot 400 m³ – vanaf € 329,-
  • Vrijstaande woning tot 500 m³ – vanaf € 349,-
  • Hoek/Twee-onder-een-kap tot 600 m³ – vanaf € 349,-

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Bouw Techno Keuring Nederland is al sinds 1990 specialist op het gebied van bouwtechnische onderzoeken en levert dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit. Wij voeren een bouwkundige keuring van een woning voor u uit tegen lage kosten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening als bouwkundig inspecteur? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0181 – 626 533 of stuur een e-mail naar info@bouwtechnokeuring.nl. Wij gaan graag met u in gesprek.