Contacteer ons nu!

Het is verstandig om een bouwtechnische keuring van uw appartement uit te laten voeren als u deze wilt kopen of verkopen. Een bouwkundige keuring verdient zichzelf vaak terug, want er zijn regelmatig “verborgen” gebreken die tijdens een keuring aan het licht komen. Bouw Techno Keuring Nederland uit Hellevoetsluis is een onafhankelijke adviseur. We kunnen binnen enkele dagen een bouwtechnische keuring van het appartement uitvoeren.

Een bouwkundige keuring:

welke kosten kunt u u verwachten?

Er zijn uiteraard verschillende voordelen aan het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring van uw appartement. We zetten deze graag op een rij.

Onafhankelijke keuring door een bouwkundige specialist.

Uitgebreide digitale rapportage van gevonden gebreken en de kosten om gebreken te herstellen.

Voldoet aan de NHG-normen.

Rapport na één dag gereed!

Digitaal rapport per e-mail.

Waar wordt het appartement op gecontroleerd bij een bouwkundige keuring?

Nadat er een afspraak voor een keuring is gemaakt, komt onze bouwkundige inspecteur het appartement op bouwkundige en bouwtechnische aspecten controleren. Eén dag na de bouwtechnische keuring ontvangt u een bouwkundig rapport van het appartement waarin u alle gecontroleerde onderdelen kunt terugvinden. In het rapport wordt beschreven welke onderdelen er op korte termijn vervangen of gerepareerd moeten worden in het appartement. Met het rapport heeft u een duidelijk inzicht in de staat van het appartement. Het rapport voldoet aan de eisen die gesteld worden voor de Nationale Hypotheek Garantie. Handig om te weten wanneer u een NHG-hypotheek wilt afsluiten voor het appartement.

Let op: bij een appartement keurt onze inspecteur alleen het appartement zelf. De gemeenschappelijke ruimten van het appartementencomplex worden dus niet gekeurd.

Kosten voor een bouwkundige keuring van een appartement

De kosten voor een bouwtechnische keuring van een appartement kunt u bekijken op deze pagina.

Bouw-Techno Keuring Nederland BV