Bouwkundige keuring Den Haag

U heeft een woning in Den Haag die u graag wilt aan- of verkopen en u bent benieuwd naar de eventuele (verborgen) gebreken van het pand. In dat geval is het raadzaam om een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Hiermee voorkomt u dat u op een later tijdstip tegen defecten aanloopt die al langere tijd aanwezig zijn.

bouwtechnische keuringWanneer wij een bouwkundige keuring in Den Haag uitvoeren, brengen wij voor u alle eventuele gebreken in kaart. Daarbij ontvangt u ook een indicatie van de termijn waarop de gevonden aspecten verholpen dienen te worden en welke kosten hierbij komen kijken. Een bouwkundige keuring in Den Haag biedt dus vele voordelen!

icoon vinkje  Onafhankelijke keuring door een bouwkundige specialist
icoon vinkje  Uitgebreide digitale rapportage van gevonden gebreken en de kosten om gebreken te herstellen
icoon vinkje  Voldoet aan de NHG normen
icoon vinkje  Resultaat te gebruiken bij onderhandelingen!

 


Bouwkundige keuring van uw woning in Den Haag

Bouw Techno Keuring is de specialist als het aankomt op het uitvoeren van bouwkundige keuringen. Ons werkgebied ligt in de omgeving Rotterdam, waaronder ook Den Haag. Tijdens de bouwkundige keuring in Den Haag toetsen wij het betreffende pand op diverse bouwkundige en bouwtechnische aspecten. In het rapport van ons bouwkundig adviesbureau informeren wij u over al onze bevindingen.

Uitkomsten van de bouwkundige keuring

Daarbij geven wij aan welke onderdelen van de woning op korte, middellange en lange termijn vervangen dienen te worden. Bij de bouwkundige keuring in Den Haag hoort een schatting van de kosten, welke belangrijk is, omdat deze van invloed kan zijn op de vraagprijs van de woning.

Bouwkundige keuring in Den Haag laten uitvoeren

Als wij voor u een bouwkundige keuring in Den Haag uitvoeren, vindt deze in de meeste gevallen binnen drie tot vijf werkdagen plaats.

Heeft u behoefte aan een snellere bouwkundige keuring? Kies dan voor een spoedkeuring. Wij voeren de bouwkundige inspectie in Den Haag dan binnen drie werkdagen voor u uit!

Mogen wij voor u aan de slag in Den Haag?

Wenst u meer informatie over onze werkwijze of wilt u direct een keuringsopdracht plaatsen, neem dan gerust contact met ons op. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord! Bel gerust naar 0181 – 626 533. Wij voorzien u graag van meer informatie over de mogelijkheden van een bouwkundige keuring in Den Haag.