Contacteer ons nu!

Veertig jaar ervaring

Onafhankelijk ingenieursbureau

Deskundig advies

Wilt u dat er een bouwkundige keuring van uw bedrijfspand wordt uitgevoerd? Dan helpen wij bij Bouw Techno Keuring Nederland uit Hellevoetsluis graag. Wij zijn onder meer werkzaam in de omgeving van Rotterdam en voeren diverse soorten bouwkundige keuringen uit voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wilt u weten wat de staat van uw bedrijfspand is? Of wilt u een bedrijfspand kopen of huren en wilt u eerst verzekerd zijn dat alles in orde is? Dan voeren wij graag de bouwkundige keuring van uw bedrijfspand uit.

Ontdek “verborgen” gebreken dankzij onze bouwkundige keuring van uw bedrijfspand

Tijdens een bouwkundige keuring wordt er gekeken of uw bedrijfspand “verborgen” gebreken heeft. Dit zijn gebreken die niet direct zichtbaar zijn, maar wel van groot belang kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn betonrot, lekkages en een slechte staat van waterkeringen. Tijdens een keuring kijken wij naar verschillende aspecten. Zo beoordelen we:

Na afloop van dit onderzoek brengen wij voor u een rapport uit. Uiteraard kunt u naast een bouwkundige keuring ook te allen tijde rekenen op deskundig bouwkundig advies. Wij weten als geen ander hoe belangrijk sommige aspecten van uw bedrijfspand zijn, wat de kosten zijn om problemen te verhelpen en wat u het beste kunt doen bij “verborgen” gebreken.

Bouw-Techno Keuring Nederland BV