Bouwkundige keuring Barendrecht

Tijdens een bouwkundige keuring worden alle (verborgen) gebreken van een pand in kaart gebracht. Wanneer u op het punt staat om een woning te kopen of te verkopen kan het raadzaam zijn een dergelijke keuring uit te laten voeren. Op deze manier weet u zeker dat u geen gebreken over het hoofd ziet en hier later alsnog mee geconfronteerd wordt. Als wij een bouwkundige keuring in Barendrecht uitvoeren, worden alle geconstateerde gebreken vastgelegd in een duidelijke rapportage. U ontvangt ook een indicatie van de kosten die gemoeid gaan met het verhelpen van de gevonden gebreken.


Bouwkundige keuring van woning in Barendrecht

Bouw Techno Keuring is dé specialist op het gebied van bouwkundige keuringen. Tijdens het uitvoeren van een keuring kijken wij naar diverse bouwkundige en bouwtechnische aspecten. Hierbij kunt u denken aan de staat van de fundering, het schilderwerk, de gasinstallatie en de riolering. U wordt middels een duidelijk en overzichtelijk rapport geïnformeerd over de kwaliteit, conditie, afwerking en onderhoud van het pand en de kosten die nodig zijn om bepaalde gebreken te verhelpen. Een bouwkundige keuring in Barendrecht geeft dus een compleet plaatje over de bouwkundige staat van het betreffende pand.

Bouwkundige keuring in Barendrecht plannen

Al onze bouwkundige keuringen in Barendrecht worden onafhankelijk uitgevoerd. Daarbij hebben wij duidelijkheid heel hoog in het vaandel staan. Wij voeren al sinds 1990 betrouwbare en onafhankelijke keuringen uit voor onze opdrachtgevers. U ontvangt uitgebreide informatie over onze bevindingen. Bent u benieuwd naar de kosten van een bouwkundige keuring of heeft u nog vragen over onze werkwijze? Onze medewerkers staan voor u klaar en zijn telefonisch te bereiken op 0181 – 626 533. Bekijk voor meer informatie onze prijzenpagina of neem contact met ons op.