Contacteer ons nu!

Het is verstandig om een bouwtechnische keuring van uw appartement uit te laten voeren als u deze wilt kopen of verkopen. Een bouwkundige keuring verdient zichzelf vaak terug, want er zijn regelmatig verborgen gebreken die tijdens een keuring aan het licht komen. Door deze informatie kunt u inschatten of de verkoopprijs van het appartement realistisch is. Bouw Techno Keuring Nederland uit Hellevoetsluis is een onafhankelijke adviseur. We kunnen binnen enkele dagen het appartement voorzien van een bouwtechnische keuring, zodat u snel kunt onderhandelen met de kopers of verkopers van het appartement.

Er zijn uiteraard verschillende voordelen gebonden aan het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring van uw appartement. We zetten deze graag op een rij.

Onafhankelijke keuring door een bouwkundige specialist
Uitgebreide digitale rapportage van gevonden gebreken en de kosten om gebreken te herstellen
Voldoet aan de NHG-normen
Rapport na één dag gereed!
Digitaal rapport per e-mail werkdag na de keuring

Waar wordt het appartement op gecontroleerd bij een bouwkundige keuring?

Nadat er een afspraak voor een keuring is gemaakt, komt onze bouwkundige inspecteur het appartement op bouwkundige en bouwtechnische aspecten controleren. Eén dag na de bouwtechnische keuring ontvangt u een bouwkundig rapport van het appartement waarin u alle gecontroleerde onderdelen kunt terugvinden. In het rapport wordt beschreven welke onderdelen er op korte termijn vervangen moeten worden in het appartement. Met het rapport heeft u een duidelijk inzicht in de staat van het appartement. Welke verkoopprijs is redelijk voor het appartement? Het rapport voldoet aan de eisen die gesteld worden voor de Nationale Hypotheek Garantie. Handig om te weten wanneer u een hypotheek wilt afsluiten voor het appartement.

Let op: bij een appartement keurt onze inspecteur alleen het appartement zelf. De gemeenschappelijke ruimten van het appartementencomplex worden dus niet gekeurd.

Doe een aanvraag om uw appartement te laten keuren

Wilt u een bouwtechnische keuring voor een appartement laten uitvoeren? Neem gerust contact met ons op via 0181 – 626 533, e-mail naar info@bouwtechnokeuring.nl of vul het formulier in. Bouw Techno Keuring Nederland in Hellevoetsluis heeft al jarenlange ervaring en gaat graag voor u aan de slag!

Appartement laten keuren met een bouwkundige keuring

De kosten voor een bouwtechnische keuring bij een appartement zijn laag. Voor een één-laags-appartement tot 300 m2 betaalt u het laagste bedrag. Bekijk de actuele prijzen van onze bouwkundige keuringen op deze pagina.

Bouw-Techno Keuring Nederland BV