Bouwkundige expertise

Bouwtechnische expertise is een belangrijk onderdeel van Bouw Techno Keuring. Om ons werk op de juiste manier uit te kunnen voeren, is bouwkundige expertise een vereiste. Voor bouwtechnische expertise schakelt u Bouw Techno Keuring in. Wij verzorgen bouwkundige keuringen in Rotterdam en omgeving. U ontvangt uiteraard een rapportage naar aanleiding van de keuring.


Waarom bouwtechnische expertise?

De bouwkundige expertise van Bouw Techno Keuring kan op verschillende momenten nodig zijn. Hieronder beschrijven wij een aantal situaties, waarop u een beroep kunt doen op onze bouwtechnische expertise:

• Verkopen van een woning of pand.
Als u van plan bent uw woning of bedrijfspand te verkopen, is het aan te raden om een bouwtechnische keuring uit te laten voeren. Hiermee vergroot u de kans op een succesvolle verkoop, omdat de koper door een onafhankelijk rapport kan zien of het pand bouwtechnisch in orde is. Onze bouwtechnische expertise is hierbij goed toe te passen.

• Kopen van een woning of pand
Wanneer u een woning of bedrijfspand wilt kopen is het ook belangrijk om gebruik te maken van onze bouwkundige expertise. Door een bouwkundig advies te geven over het betreffende pand, weet u of het een verstandige keuze is het pand daadwerkelijk te kopen.


• Bouwen, verbouwen of aanbouwen
Ook wanneer u gaat bouwen is het verstandig om de bouwkundige expertise van Bouw Techno Keuring in te schakelen. Wij geven u namelijk ook bouwadvies. Hierin worden onder andere de bouwaanvraag, de bouwmethodes en de afwerking beoordeeld. Wij helpen u op deze manier met het bouwen, verbouwen of aanbouwen.

Maak gebruik van onze bouwtechnische expertise!

Meer informatie over de bouwtechnische keuringen, die wij voor u uit kunnen voeren? Neem direct contact met ons op en maak ook gebruik van de bouwtechnische expertise van bouwkundig adviesbureau Bouw Techno Keuring. Bel ons op 0181 – 626 533 zodat we u uitgebreid kunnen informeren over onze bouwkundige expertise.