Contacteer ons nu!

Aan een bouwkundig onderzoek zijn kosten verbonden, maar deze kosten zijn het resultaat altijd waard. Uit een bouwkundig onderzoek komt namelijk naar voren of er gebreken zijn aan een pand, en zo ja: welke gebreken dat zijn. Alle (verborgen) gebreken worden tijdens een dergelijke keuring in kaart gebracht. Voor u als koper of verkoper van een pand levert dit actuele en bruikbare informatie op, die nuttig is tijdens het aan- of verkoopproces van een woning. Om die reden is het raadzaam om de huidige bouwkundige staat van een pand in kaart te brengen. 

 

Wat bepaalt de kosten van

een bouwkundig onderzoek?

De kosten van een bouwkundig onderzoek hangen af van onder andere de oppervlakte van het pand. Hierbij kijken wij naar de oppervlakte in vierkante meters. Hoe groter de oppervlakte, hoe hoger de kosten van het bouwkundig onderzoek liggen.

Daarbij is het zo dat een spoedkeuring extra kosten met zich meebrengt. Wilt u uw pand binnen drie werkdagen gekeurd hebben, dan brengen wij een toeslag in rekening.

Normaal gesproken voeren wij alle keuringen uit binnen drie tot vijf werkdagen. Wilt u er zeker van zijn dat uw bouwkundig onderzoek zo snel mogelijk wordt uitgevoerd, neem dan gerust contact met ons op.