Bouwkundig inspectierapport

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u een professioneel bouwkundig inspectierapport ontvangen en een inspectie laten uitvoeren van het huis dat u op het oog heeft? Dan bent u bij Bouw Techno Keuring Nederland, gevestigd in Hellevoetsluis, op de juiste plek. Al sinds 1990 zijn wij expert in het uitvoeren van bouwtechnische onderzoeken en geven wij dagelijks bouwkundig advies van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.


Vraag een bouwkundig inspectie aan en ontvang een uitgebreid inspectierapport

Voordat u een nieuwe woning in Hellevoetsluis of omgeving koopt, is het verstandig dit huis te laten keuren op eventuele gebreken. Zo komt u tijdens of na de verhuizing niet voor verrassingen en onvoorziene renovatiekosten te staan. Met een uitgebreide inspectie door een bouwkundig adviseur komt u namelijk achter de staat van uw toekomstige huis. Tijdens een bouwtechnische keuring onderzoekt de bouwkundig inspecteur diverse aspecten van de woning. Zo inspecteert hij of zij onder meer de fundering, het voeg- en metselwerk, de vloeren, muren en kruipruimtes, elektra en de verwarmingsinstallatie en de riolering en het leidingwerk. Na de inspectie ontvangt u een gedetailleerd bouwkundig inspectierapport en weet u precies in welke staat de woning verkeert. Zijn er hout- of betonbeschadigingen aanwezig? Of zijn er problemen met de ventilatie? Dan weet u welke renovatiewerkzaamheden en -kosten u na de koop van het huis te wachten staan.

Informeer naar de kosten en de mogelijkheden

Wilt u graag een bouwtechnische inspectie laten uitvoeren, van gedegen bouwadvies worden voorzien en een bouwkundig inspectierapport ontvangen dat opgesteld is door een professional? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze als bouwkundig bureau en de kosten die bij een dergelijke inspectie komen kijken. Bel naar 0181 – 626 533 of stuur een e-mail naar info@bouwtechnokeuring.nl.