Bouwkundig inspectierapport

Wanneer een bouwkundige inspectie wordt uitgevoerd, resulteert dit in een bouwkundig inspectierapport. Het is verstandig een bouwkundig onderzoek uit te laten voeren wanneer u een pand gaat aankopen, omdat hierbij in kaart wordt gebracht wat de bouwkundige staat van de woning is. Mocht er iets mis zijn met de fundering van de woning of is de huidige staat van de muren van het pand onvoldoende, dan leest u dat terug in het bouwkundig inspectierapport van onze bouwkundig expert. Op deze manier krijgt u een goed beeld van het uit te voeren onderhoud (en kunt u bepalen of de vraagprijs van het pand gerechtvaardigd is). Een bouwkundig inspectierapport biedt u dus vele voordelen.


Bouwkundig inspectierapport en de NHG

Het bouwkundig inspectierapport dat wordt opgesteld door één van onze bouwkundige ingenieurs tijdens de bouwkundige keuring is volledig onafhankelijk. Hierdoor krijgt u een objectief beeld van de bouwkundige staat van een pand. U kunt ons bouwkundig inspectierapport gebruiken om de Nationale Hypotheek Garantie aan te vragen, want onze rapportages worden door vrijwel alle hypotheekverstrekkers geaccepteerd.

Vraag een bouwkundig inspectierapport aan

Onze bouwkundige ingenieur komt graag bij u langs om een bouwtechnische keuring uit te voeren. Wilt u meer informatie ontvangen over de manier waarop wij te werk gaan of bent u benieuwd naar de exacte inhoud van een bouwkundig inspectierapport, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag. U kunt ons voor een direct antwoord op uw vraag telefonisch bereiken op 0181 – 626 533.