Bouwkundig inspecteur

U bent op zoek naar een bouwkundig inspecteur die voor u een bouwkundige keuring uit kan voeren. Eén van onze bouwkundige ingenieurs is u in dat geval graag van dienst. Wij maken de bouwkundige staat van een pand inzichtelijk, zodat u weet op welke termijn welk onderhoud vereist is. Onze bouwkundig inspecteur gaat onafhankelijk te werk, zodat u een geheel objectieve rapportage ontvangt. Alle verborgen gebreken van een woning of pand worden in kaart gebracht. U kunt het rapport van onze bouwkundig inspecteur bovendien gebruiken om de Nationale Hypotheek Garantie aan te vragen. 


Betrouwbare bouwkundig inspecteur

Om u een eenduidig en betrouwbaar beeld te kunnen geven van de bouwkundige staat van een pand, gaat onze bouwkundig inspecteur altijd onafhankelijk te werk. Al sinds 1990 zijn wij actief als bouwkundig ingenieursbureau en sinds die tijd leveren wij onafhankelijke, betrouwbare keuringen.

Wat doet de bouwkundig inspecteur?

Onze bouwkundig inspecteur komt ook graag bij u langs om de bouwkundige staat van uw pand in kaart te brengen. U weet precies welke aspecten van de woning op korte, middellange en lange termijn onderhoud behoeven. Dit is nuttige informatie tijdens de aan- of verkoopfase. Onze bouwkundig inspecteur maakt al deze informatie graag inzichtelijk voor u.

Neem contact op met onze bouwkundig inspecteur

Bent u benieuwd wat onze bouwkundig inspecteur voor u kan betekenen, dan horen wij uiteraard graag van u. Met onder andere een aankoopkeuring, opleveringskeuring en algemeen bouwtechnisch advies kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Ook voert onze bouwkundig inspecteur graag een verkoopkeuring voor u uit.

Schakel onze bouwkundig inspecteur in

Wij informeren u graag over de werkwijze van onze inspecteur tijdens een keuringsopdracht. U kunt direct een keuringsopdracht aanvragen, maar u kunt uiteraard ook eerst ons contactformulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen. U kunt onze bouwkundig inspecteur telefonisch bereiken via 0181 – 626 533.