Contacteer ons nu!

Home > Bouwkundig inspecteur

Bouwkundig inspecteur

Bent u op zoek naar een bouwkundig inspecteur die voor u een bouwkundig inspectie uitvoert? Dan is een van de bouwkundige ingenieurs van Bouw Techno Keuring Nederland uit Hellevoetsluis u graag van dienst. Wij maken de bouwkundige staat van een pand inzichtelijk, zodat u weet op welke termijn welk onderhoud vereist is. Onze bouwkundig inspecteur voert onafhankelijk een inspectie uit, zodat u een geheel objectief inspectierapport ontvangt. Alle “verborgen” gebreken van een woning of pand worden in kaart gebracht. U kunt het rapport van onze inspecteur bovendien gebruiken om de Nationale Hypotheek Garantie aan te vragen.

Ga in zee met een ervaren bouwkundig inspecteur

Om u een eenduidig en betrouwbaar beeld te geven van de bouwkundige staat van een pand, gaat onze bouwkundig inspecteur altijd onafhankelijk te werk om een inspectierapport op te stellen. Al sinds 1990 zijn wij actief als bouwkundig ingenieursbureau en sinds die tijd zorgen wij altijd voor een betrouwbare, onafhankelijke inspectie.

Wat houdt de bouwkundig inspectie in?

Onze inspecteur komt graag bij u langs om de bouwkundige staat van uw pand in kaart te brengen. U weet dan precies welke aspecten van het bouwwerk op korte, middellange en lange termijn onderhoud of reparatie behoeven. Dit is nuttige informatie tijdens de aan- of verkoopfase. Onze bouwkundig inspecteur maakt al deze informatie graag inzichtelijk voor u na de inspectie in een overzichtelijk inspectierapport.

Bouw-Techno Keuring Nederland BV