Contacteer ons nu!

In sommige gevallen heeft u behoefte aan iemand die alle facetten van de bouw kent. Een zogeheten bouwkundig expert die verstand van zaken heeft en precies weet hoe hij u het beste van dienst kan zijn. Op dat moment doet u er goed aan om een bouw adviesbureau in te schakelen. Van de bouwkundig expert die op uw project wordt gezet, ontvangt u dan alle benodigde informatie én het bijbehorende advies.

 

Diensten van onze bouwkundigexpert

De gemiddelde bouwkundig expert kan een breed scala aan diensten voor u verzorgen. Kies voor de bouwexpertise van Bouw Techno Keuring als u zeker wilt zijn van een gedegen en onafhankelijk advies. Onze bouwkundig expert verzorgt onder andere de onderstaande diensten:

  • aankoop- of opleveringskeuring
  • bouwtechnische of bouwkundige keuring
  • bouwbegeleiding
  • directievoering
  • funderingsonderzoek

Buiten de genoemde diensten is onze vakkennis nog veel breder toepasbaar. Informeer gerust naar de mogelijkheden als u op onze website niet kunt vinden wat u zoekt.

Bouwkundig expert voor uw project

Als erkend bouwkundig adviesbureau zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van keuringen. Onze bouwkundig expert gaat ook graag met uw project aan de slag. Of dat nu een bouwtechnische keuring is die in één dag uitgevoerd wordt of bouwbegeleiding die gedurende meerdere maanden actief is: wij zijn uw specialist.

Bouw-Techno Keuring Nederland BV