Contacteer ons nu!

Home > Bouwkundig adviseur

Bouwkundig adviseur

U huurt een bouwkundig adviseur in als u een bouwkundige rapportage wilt laten opstellen. In zo’n rapport leest u tot in detail wat de bouwkundige staat van een huis is en welk onderhoud er nodig is. Als potentiële koper van een woning kunt u op basis van dit rapport een keuze maken omtrent de aankoop van een woning. Bent u de verkopende partij, dan kunt u het rapport van de bouwkundig adviseur gebruiken als verkoopargument. Mits uw huis ook daadwerkelijk in goede staat is natuurlijk. Onze bouwkundig adviseur brengt dit voor u in kaart.

Onafhankelijke bouwkundig adviseur

Bij Bouw Techno Keuring begrijpen we dat u zaken wilt doen met een onafhankelijke bouwkundig adviseur. Wij zijn een onafhankelijk erkend bouwkundig adviesbureau dat u graag van dienst is. U kunt bij ons terecht voor een bouwtechnische keuring, maar ook voor onder andere een opleveringskeuring, bouwbegeleiding, directievoering en een funderingsonderzoek. Onze bouwkundig adviseur informeert u uitvoerig over de kwaliteit, conditie, afwerking, onderhoud et cetera.

Contact met bouwkundig adviseur

Wij werken snel, accuraat en tegen scherpe tarieven. De standaard keuringen worden uitgevoerd binnen drie tot vijf werkdagen. Wilt u de bouwkundig adviseur met spoed een rapport op laten stellen, dan kan dit vaak binnen drie werkdagen. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met onze bouwkundig adviseur. U kunt bellen naar 0181 – 626 533 of ons contactformulier invullen. Wij staan u met alle plezier te woord.