Contacteer ons nu!

Bouw Techno Keuring Nederland is actief als bouwkundig adviesbureau. U kunt bij ons terecht voor onder andere bouwbegeleiding, directievoering en opleveringskeuringen. Ook voor bouwtechnische keuringen, zoals een verkoopkeuring bent u bij ons aan het juiste adres. Een bouwkundig adviseur van ons adviesbureau is u graag van dienst!

Waarom een bouwkundig adviesbureau inschakelen?

De praktijk wijst helaas uit dat veel opgeleverde woningen nog gebreken hebben. Om te vermijden dat u achteraf tegen onverwachte kosten aanloopt, is het aan te raden een bouwkundig adviesbureau in te schakelen. Zij controleren onder andere de constructie, het schilderwerk en de dakconstructie van een woning.

Adviesrapport op maat door een ervaren bouwkundig adviseur

Als bouwkundig adviesbureau zijn wij u graag van dienst met een advies op maat. Aankoop- en verkoopkeuringen, directievoering en bouwadvies: het zijn allemaal diensten waarvoor u bij ons terecht kunt.  Met 40 jaar ervaring is ons bouwkundig adviesbureau in staat u uitstekend van dienst te zijn.

Bij het aanvragen van een NHG (Nationale Hypotheek Garantie) heeft u in veel gevallen een bouwkundig rapport nodig. Ons NHG-rapport wordt door alle hypotheekverstrekkers goedgekeurd. Alle werkzaamheden van ons bouwkundig adviesbureau worden uitgevoerd door bouwkundig ingenieurs.

Schakel de hulp in van ons bouwkundig adviesbureau

Wilt u graag advies van een gespecialiseerd bouwkundig adviesbureau, dan is Bouw Techno Keuring Nederland u graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwtechnische keuringen en voeren deze onder meer uit in Rotterdam en omgeving.

Een bouwkundig adviseur van ons adviesbureau is altijd op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied, zodat u gegarandeerd up-to-date advies ontvangt.

Bouw-Techno Keuring Nederland BV