Bouwkundig adviesbureau gespecialiseerd in keuringen!

Bouw Techno Keuring Nederland is actief als bouwkundig adviesbureau. U kunt bij ons terecht voor onder andere bouwbegeleiding, directievoering en opleveringskeuringen. Zo voeren wij graag de aankoopkeuring voor uw woning uit of stellen we een rapport op naar aanleiding van een bouwkundige keuring. Ook voor bouwtechnische keuringen, zoals een verkoopkeuring bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan graag aan de slag als bouwkundig adviesbureau voor u.


Waarom een bouwkundig adviesbureau inschakelen?

De praktijk wijst helaas uit dat veel opgeleverde woningen met verborgen gebreken kampen. Om te vermijden dat u achteraf tegen onverwachte kosten aanloopt, is het aan te raden een bouwkundig adviesbureau in te schakelen. Zij controleren onder andere de fundering, het schilderwerk en de dakconstructie van een woning.

Adviesrapport op maat

Als bouwkundig adviesbureau zijn wij u graag van dienst met een advies op maat. Aankoop- en verkoopkeuringen, directievoering en bouwadvies: het zijn allemaal diensten waarvoor u bij ons terecht kunt.  Met ruim 25 jaar ervaring is ons bouwkundig adviesbureau in staat u uitstekend van dienst te zijn.

Bij het aanvragen van een NHG (Nationale Hypotheek Garantie) heeft u in veel gevallen een bouwkundig rapport nodig. Ons bouwkundig rapport NHG wordt door alle hypotheekverstrekkers goedgekeurd. Alle werkzaamheden van ons bouwkundig adviesbureau worden uitgevoerd door bouwkundig ingenieurs.

Bouwkundig adviesbureau Bouw Techno Keuring

Wilt u graag advies van een gespecialiseerd bouwkundig adviesbureau, dan is Bouw Techno Keuring u graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwtechnische keuringen en voeren deze uit in Rotterdam en omgeving.

De bouwkundige ingenieurs van ons bouwkundig adviesbureau zijn altijd op de hoogte van ontwikkelingen in hun vakgebied, zodat ze u van up to date advies kunnen voorzien.

Contact met ons bouwkundig adviesbureau

Wanneer u meer informatie wenst te ontvangen over onze dienstverlening, dan vernemen wij dat graag van u. Op onze website vindt u onze prijzenpagina. Voor een gerichte prijsopgave kunt u contact opnemen met ons bouwkundig adviesbureau. Als u ons contactformulier invult, voorzien wij u zo snel mogelijk van een reactie. Geeft u de voorkeur aan telefonisch contact, dan zijn wij tijdens kantooruren te bereiken op 0181 – 626 533.