Bouwkundig advies

Bouw Techno Keuring Nederland biedt u met behulp van een bouwkundig advies een betaalbare oplossing voor bouwkundige expertise. Heeft u advies nodig over bouwkundige problemen? De bouwkundig ingenieur van Bouw Techno Keuring geeft u ter plaatse advies.

Een bouwkundig advies wordt voornamelijk ingeschakeld bij vochtproblemen, scheurvormingen en opleveringen waarbij de afspraken niet zijn nagekomen. Bij een bouwkundig consult wordt een advies gegeven over één probleem. Wilt u dat de bouwkundig ingenieur meerdere plekken in het huis observeert? Overweg dan een bouwtechnische keuring.


Adviesgesprek

De bouwkundig ingenieur komt bij u langs om uw probleem te beoordelen en een oplossing aan te dragen. Deze bouwkundige ingenieur is voorzien van de modernste hulpmiddelen. Zo kan hij uw problemen vakkundig in kaart brengen en u voorzien van de juiste oplossing. Vooraf aan het bouwkundig advies wordt de aard van de problemen besproken. Denk aan:

  • Hoe heeft u het probleem ontdekt?
  • Ondervindt u dagelijks hinder van het probleem?
  • Heeft u zelf reeds geprobeerd het probleem te verhelpen?

Bouwkundig ingenieur

Vervolgens gaat de bouwkundig ingenieur ter plaatse aan de slag met het onderzoek van het probleem. Een dergelijk bouwkundig consult neem circa één à twee uur in beslag. Dit is afhankelijk van de aard van het bouwkundig probleem.

Wanneer de bouwkundig ingenieur zijn onderzoek heeft afgerond, zal hij u voorzien van een deskundig advies, inclusief een inschatting van de kosten om het bouwkundig probleem op te lossen. U kunt er ook voor kiezen dit advies in de vorm van een rapport thuisgestuurd te krijgen.

Bouwkundig advies aanvragen

Bouw Techno Keuring Nederland is specialist in bouwkundige adviezen in de regio Rotterdam / Den Haag. Neem contact op met één van onze medewerkers via 0181 – 626 533 of vul het contactformulier in.

Wij zijn vakkundig en gespecialiseerd in het geven van bouwkundig advies. Kunnen wij iets voor u betekenen, dan doen we dat met alle plezier. Ons bouwkundig advies is ongetwijfeld van waarde voor uw situatie.