Contacteer ons nu!

Home > Bouwkundig advies

Bouwkundig advies

Bouw Techno Keuring Nederland biedt u met behulp van bouwkundig advies een betaalbare oplossing voor bouwkundige expertise. Heeft u advies nodig over bouwkundige problemen? De bouwkundig ingenieur van Bouw Techno Keuring Nederland geeft u ter plaatse advies.

Bouwkundig advies is onder andere vaak gewenst bij vochtproblemen, scheurvormingen en opleveringen waarbij de afspraken niet zijn nagekomen.

Adviesgesprek

De bouwkundig ingenieur komt bij u langs om uw probleem te beoordelen en een oplossing aan te dragen. Deze ingenieur kan uw problemen vakkundig in kaart brengen en herstelkosten inschatten. Voorafgaand aan het bouwkundig advies wordt de aard van de problemen besproken. Denk aan:

Hoe heeft u het probleem ontdekt?
Ondervindt u dagelijks hinder van het probleem?
Heeft u zelf reeds geprobeerd het probleem te verhelpen?

Bouwkundig ingenieur

Vervolgens gaat de bouwkundig ingenieur ter plaatse aan de slag met het onderzoek omtrent het probleem. Een dergelijk bouwkundig consult neemt circa één à twee uur in beslag. Dit is uiteraard afhankelijk van de aard van het probleem.

Wanneer de bouwkundig ingenieur zijn onderzoek heeft afgerond, zal hij u voorzien van een deskundig advies, inclusief een inschatting van de kosten om het bouwkundige probleem op te lossen. In de meeste gevallen ontvangt u, naast bouwkundig advies, een rapportage van de bevindingen.

Bouw-Techno Keuring Nederland BV