Bouwkeuring

Tijdens het aankoopproces van een woning is het verstandig een bouwkeuring uit te laten voeren. Een bouwkeuring houdt in dat u uw toekomstige huis laat controleren op diverse (verborgen) gebreken. Tijdens deze keuring worden diverse aspecten gecontroleerd, waaronder de fundering en de dakconstructie. Ook het tegelwerk, het schilderwerk, het kitwerk en het hang- en sluitwerk zijn aspecten waar tijdens een bouwkeuring naar wordt gekeken. Daarnaast zijn er nog een aantal punten waarop gecontroleerd wordt tijdens een bouwkeuring.


Voordelen van een bouwkeuring

Wanneer u een bouwkeuring laat uitvoeren, gaan hier enkele voordelen mee gepaard. Als koper komt u namelijk niet achteraf nog verborgen gebreken tegen. U weet voor de definitieve aanschaf van een huis welke gebreken er zijn. De resultaten van de bouwkeuring kunt u bovendien gebruiken bij de aankoop onderhandelingen. Daarnaast is het zo dat een bouwkeuring onafhankelijk is, waardoor u zeker bent van duidelijkheid. Het grootste voordeel is natuurlijk dat het uitgebreide rapport de huidige status van een woning tot in detail weergeeft.

Bouwkeuring aanvragen

Wilt u een bouwkeuring aanvragen, dan kunt u terecht bij Bouw Techno Keuring. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkeuringen. Onze rapportages kunt u gebruiken als u de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) wilt aanvragen. Neemt u gerust contact op als u interesse heeft in een bouwkeuring. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0181 – 626 533. Geeft u de voorkeur aan contact per e-mail, vul dan ons contactformulier in. We maken graag een afspraak met u voor een bouwkeuring.