Bouwadvies

In het kader van het geven van bouwadvies, voor het bouwen, verbouwen en/of aanbouwen van woon- en/of gebruiksruimten, hebben wij een gespecialiseerde afdeling, die u ten alle tijden van dienst kan zijn. Veel mensen hebben ideeën om zelf iets te verbouwen of te bouwen. Mocht u niet weten waar te beginnen en/of hoe dit uit te voeren, dan kunt u kiezen voor bouwadvies. Het voordeel van een onafhankelijk bouwkundig adviseur is dat er geen enkele binding is, met betrekking tot winstoogmerk, ten aanzien van het te (ver)bouwen geheel. U bent daarom verzekerd van een deskundig en onafhankelijk advies.


Bouwadvies op diverse punten

Om u ervan te verzekeren dat wat u wilt bouwen, ook later nog in goede staat kan blijven bestaan, is degelijke informatie vooraf noodzakelijk. Veelal blijkt achteraf, dat de uitvoering nogal te wensen overlaat, omdat in uw onwetendheid iets fout is gegaan. Hierdoor komen de herstelkosten vaak veel hoger uit dan nodig is. Dit scenario is te voorkomen door te kiezen voor degelijk bouwadvies.

De gebieden waarop ons bouwkundig adviesbureau u kan voorzien van bouwadvies omvatten onder andere de navolgende punten:

  • Bouwaanvraag
  • Funderingstechnieken
  • Offerteaanvraag en -begeleiding
  • Detaillering, bouwonderdelen en aansluitingen
  • Bouwmethodes in het algemeen
  • Beoordeling van draagconstructies in het algemeen
  • Plan van aanpak
  • Adviezen over afwerkingen en afwerkingniveau

Kies voor ons bouwadvies

Onze adviseur denkt bij het uitbrengen van bouwadvies ten alle tijden met u mee, waardoor vaak betere en goedkopere oplossingen bedacht kunnen worden, dan wat u ervan voorgesteld had. Tevens heeft onze adviseur vaak meerdere ideeën tijdens bouwadvies, door jarenlange ervaring en meerdere invalshoeken te bekijken en, niet in de laatste plaats, door onafhankelijk inzicht in bouwmethodiek en afwerkingsniveaus.

Neem contact op over bouwadvies

Mocht u verdere vragen hebben over bouwadvies dan kunt u zich wenden tot ons kantoor, alwaar u altijd te woord gestaan wordt. Onze medewerkers zijn telefonisch te bereiken op 0181 – 626 533, maar u kunt ook ons contactformulier invullen.