Contacteer ons nu!

Home > Bouwadvies

Bouwadvies

Bouwadvies van een bouwtechnisch adviesbureau

Bent u van plan om een nieuwe woning te kopen en kunt u wel wat bouwadvies gebruiken van een ervaren bouwinspecteur? Het is nooit aan te raden om een droomhuis direct te kopen. Hoewel u het misschien niet op het eerste oog ziet, kan het huis wel degelijk een aantal (grote) minpunten hebben. Laat deze woning daarom eerst keuren door een bouwkundig expert en ontvang gedegen advies. Een adviseur van Bouw Techno Keuring Nederland helpt u graag verder door een bouwkeuring uit te voeren en voorziet u van professioneel bouwadvies. Dankzij onze adviseur voor de bouw weet u zeker dat u een goede aankoop doet. Wilt u gedegen bouwadvies ontvangen? Ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Ontvang gedegen bouwadvies van een ervaren adviseur

Gaat u verhuizen en heeft u behoefte aan bouwadvies op maat? Uw toekomstige woning laat u eerst inspecteren door een bouwkundig adviseur van Bouw Techno Keuring Nederland. Tijdens deze bouwtechnische keuring wordt de staat van de woning vastgesteld. Tekortkomingen of gebreken worden in een officieel rapport vastgelegd. Banken en verzekeraars eisen een keuringsrapport dat door een adviseur is opgesteld. Onze adviseur kan een bouwtechnische keuring op drie momenten uitvoeren:

  • Bij de oplevering van uw nieuwbouwwoning: Tijdens de oplevering kunnen eventuele tekortkomingen geconstateerd worden. Deze tekortkomingen worden gerapporteerd en kunnen door een aannemer verholpen worden.
  • Bij verkoop: Als u een woning of bedrijfspand wilt verkopen, heeft u als verkoper een wettelijk vastgelegde meldingsplicht. U kunt hiervoor een verkoopkeuring aanvragen bij onze adviseur. Dit kan de verkoop versnellen.
  • Tijdens de aankoop: Als u een woning aankoopt, heeft u als koper een wettelijke onderzoeksplicht. Als u een bouwtechnische keuring uitvoert tijdens de aankoop, kunt u een miskoop voorkomen.

Neem contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen

Bent u ge├»nteresseerd in gedegen bouwadvies of wilt u een keuring laten uitvoeren door een gekwalificeerd adviseur? Of heeft u behoefte aan professionele bouwbegeleiding? Neem dan contact op met Bouw Techno Keuring Nederland. U bereikt ons telefonisch via 0181 – 626 533, per e-mail via info@bouwtechnokeuring.nl of door ons online opdrachtformulier in te vullen. Wij verzorgen bouwtechnische keuringen in met name de Randstad, zoals in Rotterdam, maar ook daarbuiten. Wij helpen u graag en voorzien u van gedegen bouwadvies!

Bouw-Techno Keuring Nederland BV