Bouwkundig ingenieursbureau

icoon vinkje Bijna 30 jaar ervaring
icoon vinkje Onafhankelijk ingenieursbureau
icoon vinkje Keuringen vanaf € 319,-

Aankoopkeuring van een woning

aankoopkeuring woning

Een aankoopkeuring voor uw woning laten uitvoeren door de specialisten van Bouw Techno Keuring Nederland in Hellevoetsluis is zeker de moeite waard! Verborgen gebreken aan uw huis (zoals houtrot of lekkages) komen namelijk direct aan het licht tijdens een aankoopkeuring. Na deze technische aankoopkeuring weet u snel wat de bouwkundige staat van het huis is en of de vraagprijs van uw droomhuis wel realistisch is of toch echt aan de hoge kant. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Voordelen van een aankoopkeuring van een woning

Bij het kopen van uw droomhuis wilt u natuurlijk wel de bouwkundige staat van de woning weten. Een aankoopkeuring van een huis heeft onder andere de volgende voordelen:

icoon vinkje Onafhankelijke keuring van de woning door een bouwkundige specialist
icoon vinkje Uitgebreide digitale rapportage van gevonden gebreken en de kosten om deze gebreken te herstellen
icoon vinkje Voldoet aan de NHG normen
icoon vinkje Rapport na één dag gereed!
icoon vinkje Digitaal rapport per e-mail. Deze ontvangt u een werkdag na de keuring van de woning


Doortastend en onafhankelijk advies van een specialist

Bij een aankoopkeuring van een woning in Hellevoetsluis of omgeving gaan we onafhankelijk te werk en ontvangt u van ons een heldere rapportage met de uitkomsten. U ervaart een snelle uitvoering en krijgt deskundig, doortastend advies. U kunt uiteraard ook direct een keuringsopdracht aanvragen. Wij kunnen vaak al binnen drie tot vijf werkdagen voor u aan de slag met de aankoopkeuring van uw huis.

Neem contact met ons op

Gaat u binnenkort een nieuw huis kopen en wilt u een aankoopkeuring uit laten voeren om zo achter de bouwkundige staat van deze woning in Hellevoetsluis, Vlaardingen of omgeving te komen? Als erkend bouwtechnisch adviesbureau met veel ervaring zijn wij u graag van dienst. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op door te bellen naar 0181 – 626 533 of vul het online contactformulier in.