Aankoopkeuring woning

aankoopkeuring woningBent u van plan om een woning te kopen? Dan is het verstandig om een aankoopkeuring voor de woning uit te laten voeren.

Aankoopkeuringen voor woningen zijn zeker hun kosten waard! Verborgen gebreken (denkt u hierbij aan houtrot of lekkages) komen namelijk direct aan het licht tijdens een aankoopkeuring. Zo weet u of de vraagprijs van uw droomhuis wel realistisch is of toch echt aan de hoge kant. Als erkend bouwkundig adviesbureau kunnen wij voor u een woning aankoopkeuring uitvoeren.

Voordelen aankoopkeuring woning

icoon vinkje  Onafhankelijke keuring door een bouwkundige specialist
icoon vinkje  Uitgebreide digitale rapportage van gevonden gebreken en de kosten om gebreken te herstellen
icoon vinkje  Voldoet aan de NHG normen
icoon vinkje  Rapport na 1 dag gereed!
icoon vinkje Digitaal rapport per e-mail werkdag na de keuring


Aankoopkeuring: bouwkundige staat van de woning

Het grootste voordeel van een woning laten keuren middels een aankoopkeuring is uiteraard dat er een duidelijk beeld wordt geschetst van de huidige bouwkundige staat van een woning. Voor u als koper geeft dit een zekerder gevoel over de aankoop. Bovendien voldoet een rapport over een aankoopkeuring voor een woning aan de eisen die gesteld worden voor de Nationale Hypotheek Garantie.

Woning laten keuren met een aankoopkeuring

Wilt u een aankoopkeuring voor een woning uit laten voeren, dan informeren wij u hier graag over. Wij gaan onafhankelijk te werk en u ontvangt van ons een heldere rapportage met de uitkomsten van de aankoopkeuring. U kunt uiteraard ook direct een keuringsopdracht aanvragen. Wij kunnen vaak al binnen drie tot vijf werkdagen voor u aan de slag met de aankoopkeuring van uw woning.