Contacteer ons nu!

Home > Aankoopkeuring woning

Aankoopkeuring van een woning

Een aankoopkeuring voor uw woning laten uitvoeren door de specialisten van Bouw Techno Keuring Nederland is zeker de moeite waard! “Verborgen” gebreken aan uw huis komen namelijk direct aan het licht tijdens een aankoopkeuring. Na deze technische aankoopkeuring weet u snel wat de bouwkundige staat is van het huis waar u verliefd op bent geworden.

De voordelen van een aankoopkeuring van een woning

Wanneer u het huis van uw dromen gaat kopen, wilt u natuurlijk wel de bouwkundige staat van de woning weten. Een aankoopkeuring van een huis heeft verschillende voordelen, zoals:

  • Onafhankelijke keuring van de woning door een specialist;
  • Uitgebreid technisch bouwrapport van gevonden gebreken en de kosten om deze gebreken te herstellen;
  • Voldoet aan de NHG-normen;
  • Uw rapport is na één dag gereed (of dezelfde dag bij een spoedopdracht);
  • U ontvangt een digitaal rapport per e-mail.

Doortastend en onafhankelijk advies van een specialist

Bij een aankoopkeuring van een woning gaan we onafhankelijk te werk en ontvangt u van ons een heldere rapportage met de uitkomsten. U ervaart een snelle uitvoering en krijgt deskundig, doortastend advies. Wij kunnen vaak al binnen één dag voor u aan de slag met de aankoopkeuring van uw huis.

 

Neem contact met ons op voor de aankoopkeuring van uw huis

Gaat u binnenkort een nieuwe woning kopen en wilt u een aankoopkeuring uit laten voeren om zo achter de bouwkundige staat van deze woning te komen? Als erkend bouwtechnisch ingenieursbureau met veel ervaring zijn wij u graag van dienst. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op door te bellen naar 0181 – 626 533, een e-mail te sturen naar info@bouwtechnokeuring.nl of door online het opdrachtformulier of het contactformulier in te vullen.

Bouw-Techno Keuring Nederland BV