Aankoopkeuring huis

Wanneer u op het punt staat een woning te kopen, is het aan te raden een aankoopkeuring voor dat huis uit te laten voeren. Deze aankoopkeuring geeft een goede indicatie van de huidige bouwkundige staat van het huis. Zo kunt u goed inschatten of de vraagprijs voor de woning wel realistisch is. U weet namelijk wat u gaat kopen en of dat voor een eerlijke prijs is. Wij voeren graag uw huis aankoopkeuring uit.


Waarom een huis aankoopkeuring?

Na het uitvoeren van de aankoopkeuring voor uw potentieel nieuwe huis weet u waar de (verborgen) gebreken zitten. Dit betekent dat u op basis van de aankoopkeuring voor uzelf kunt inschatten hoeveel kosten er nog bovenop de koopprijs komen om het huis op te knappen.

Voordelen van een aankoopkeuring

U kunt de resultaten van de aankoopkeuring gebruiken tijdens het aankoopproces van de woning, om zo bijvoorbeeld nog wat van de vraagprijs af te krijgen.

Een ander voordeel van een aankoopkeuring voor een huis is dat dit een onafhankelijk beeld schetst van de bouwkundige staat van het pand. Deze status wordt tot in detail weergegeven in een overzichtelijk rapport.

Onafhankelijke aankoopkeuring woning

Laat u uw huis keuren via een aankoopkeuring, dan kan Bouw Techno Keuring u uitstekend van dienst zijn. Wij geven eerlijk en objectief advies en zijn altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen die voor u van belang zijn. Bij ons ontvangt u een helder rapport voor een scherpe prijs.

Aankoopkeuring huis uit laten voeren

Wilt u een aankoopkeuring voor een huis aanvragen, laat u dan gerust door ons informeren. Wij vertellen u met alle plezier meer. U kunt uiteraard ook direct een keuringsopdracht aanvragen. Wij kunnen vaak al binnen drie tot vijf werkdagen voor u aan de slag met de aankoopkeuring huis. Heeft u verder nog vragen, dan horen wij dat graag van u.